Jõulutunnel kogub annetusi liikumispuudega inimestele mõeldud treeningsaali sisutamiseks

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

jõulutunnel

Jõulutunnel. Foto: ERR

Esimesel jõulupühal ehk 25. detsembril on Eesti Televisiooni eetris traditsiooniline heategevusprogramm „Jõulutunnel”. Tänavu kogutakse annetusi Eesti liikumispuudega inimeste liidule, et aidata kaasa liikumistakistusega inimeste tervisliku seisundi paranemisele. Kogutud annetuste eest on kavas avada treeningsaal ja osta sinna spetsiaalselt liikumispuudega inimeste vajadustele kohandatud liikumist treenivad seadmed.

„Jõulutunneli” saatejuhid Piret Järvis ja Urmas Vaino kutsuvad otsesaatesse külalisi, et rääkida heategevusest ning aasta õnnestumistest, aga ka liikumispuudega inimeste probleemidest. Stuudios musitseerivad Ott Lepland, Sandra Nurmsalu, Rasmus Rändvee, Toomas ja Inga Lunge jt. Päeva muudavad eriliseks kaks „Jõulutunneli” kontserti Niguliste Muuseumis.

Annetustelefonid on avatud alates 21. novembrist 26. detsembri südaööni. Helistades numbrile 900 7701 saab annetada 5 eurot, numbrile 900 7702 annetatakse 10 eurot ja numbrile 900 7703 annetatakse 25 eurot.

Jõulutunnel on eetris läbi päeva. Alustame hommikul kell 10 ja kokkuvõtted teeme õhtul pärast Aktuaalset kaamerat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments