Valesti parkinud auto sõitis üle rikkumist pildistanud mehe jala

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

Eile kell kaks sõitis Pärnus Ringi tn 3 ees valesti pargitud auto otsa jalakäijale. 30-aastane mees tahtis pildistada valesti parkivat sõidukit, kui sõiduk hakkas liikuma ja sõitis üle jalakäija jalalaba. Sõiduk lahkus sündmuskohalt. Kiirabi toimetas jalakäija Pärnu haigla kiirabiosakonda kontrolli.

Kella 17.15 ajal juhtus liiklusõnnetus Pärnumaal Tori vallas Pärnu-Rakvere-Sõmeru mnt 15,5. kilomeetril, kus sõiduautot Mazda 6 juhtinud alkoholijoobe tunnustega 38-aastane mees, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastutulnud veoautoga Scania, mida juhtis 57-aastane mees. Mazda juht toimetati Pärnu haiglasse kontrolli.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
14 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vanamees
7 aastat tagasi

Tohoo tonti! Nüüd kiputakse liikluseeskirjade rikkujat õigustama. Mida siis pardakaamerate kohta arvata – ei tohi jäädvustada või?

Kübe
7 aastat tagasi

Auväärt ise ju meeste lemmik! Priidik. Või tahad öelda et ei ole

Vandaal
7 aastat tagasi

Palju kisa vähe villa!

wash and go
7 aastat tagasi

äkki oli autojuht blond naine.

BMw
7 aastat tagasi

Ootoot Haha, sa ei poolda valesti parkimist, kuid lööd tänaval sind pildistava inimese vigaseks. Palju õnne, suur kohtumõistja! Kas sul ikka kurikas on autos! Sulle kommentaariumist häbenema saatmist soovitada on vist pisut palju tahetud. Mingu sul kõik paremini kui seni.
Samas Andresele – mis huvi sul nende nimede vastu on? Kas loed kommentaare ja nende sisu või mis see nimi siia puutub? Kui tahad lapsele nime panna, siis googeda: “nimed”.

Haha to Andres
7 aastat tagasi

Lugupeetud kodanik, ära saa valesti aru. Esimese postitusega ei poolda valesti parkimist, vaid taunin pildistaja käitumist. Tehku asjakohane märkus sõiduki juhile või teatagu vastavale võimuorganile, ärgu hakaku lampi pildistama. Mõnda võib ärritada, kui võõrad topivad oma nina teiste asjadesse. Arvatavasti autojuht saab karistatud, kui üles leitakse. Lihtsalt ei maksa iga pisiasja pärast aktivisti mängida. PS: Kui teaksid mu nime, mis see muudaks? Otsiksid mind üles ja teeksid pilti?

Unesnôiduja
7 aastat tagasi
Reply to  Haha to Andres

Mina taunin seltsimees Haha’d. Neid “pisiasju” on paraku liiga palju liikluses ja üldse tänapäeva eesti elus, mistôttu tulekski pildistada-filmida ja internetti riputada. Kuigi ma kahtlen, kas see Haha sorti inimesi morjendaks.

Andres Auväärt
7 aastat tagasi

Sa Haha oled nii arg tyyp,et ei julge oma nimegi avaldada.Anonyymselt ja selja taga oled äss,aga nina ees lased vedela pûksi.Paljud sinu kommentaari lugejad kindlasti tahaks teada mis nägu sa ise teed,kui sul yle jala sôidetakse.Sul siis ju pyksid haisvat löga täis.Ja head lugejad,vaadake ja otsustage ise kas HAHA kommentaar vastab hea tava tingimustele vôi ei.

to Andres
7 aastat tagasi

Olen nõus,jopskeid on igasuguseid. Teisi debiilideks nimetamine on seda sama nime väärt :))

karma värk
7 aastat tagasi

kõik mida inimene teeb, teeb ikka endale, isegi siis kui ta teeb seda teistele. Aga eks me kõik kaitseme enda sarnast.

Haha
7 aastat tagasi

Paras sellele esimeses osas kirjeldatud inimesele. Ei pea mingi valestiparkijaid pildistav debiilik olema.

Jane
7 aastat tagasi
Reply to  Haha

No katsu pilt tegemata jätta kui auto tagumine ratas on joone peal. Olen kindel, et see 30a. poissmees enam parkivatest autodest pilte enam kunagi ei tee.

saag
7 aastat tagasi
Reply to  Haha

Parkimiskord ei ole ju välja mõeldud kellegi kiusamiseks, vaid ikka selleks, et meie kõigi elu mugavam ja ladusam oleks. Kui mingid ülbikud-egoistid jätavad oma sõiduriista teiste liikumisteele või kuhu ja kuidas juhtub, siis on see lihtsalt sigatsemine. Loodetavasti ei pääse süüdlane karistuseta.

Unesnôiduja
7 aastat tagasi
Reply to  Haha

Haha näol on tegemist valesti parkija debiilikuga.