14

Valesti parkinud auto sõitis üle rikkumist pildistanud mehe jala

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

Eile kell kaks sõitis Pärnus Ringi tn 3 ees valesti pargitud auto otsa jalakäijale. 30-aastane mees tahtis pildistada valesti parkivat sõidukit, kui sõiduk hakkas liikuma ja sõitis üle jalakäija jalalaba. Sõiduk lahkus sündmuskohalt. Kiirabi toimetas jalakäija Pärnu haigla kiirabiosakonda kontrolli.

Kella 17.15 ajal juhtus liiklusõnnetus Pärnumaal Tori vallas Pärnu-Rakvere-Sõmeru mnt 15,5. kilomeetril, kus sõiduautot Mazda 6 juhtinud alkoholijoobe tunnustega 38-aastane mees, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastutulnud veoautoga Scania, mida juhtis 57-aastane mees. Mazda juht toimetati Pärnu haiglasse kontrolli.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Vanamees
Vanamees

Tohoo tonti! Nüüd kiputakse liikluseeskirjade rikkujat õigustama. Mida siis pardakaamerate kohta arvata – ei tohi jäädvustada või?

Kübe
Kübe

Auväärt ise ju meeste lemmik! Priidik. Või tahad öelda et ei ole

Vandaal
Vandaal

Palju kisa vähe villa!

wash and go
wash and go

äkki oli autojuht blond naine.

BMw
BMw

Ootoot Haha, sa ei poolda valesti parkimist, kuid lööd tänaval sind pildistava inimese vigaseks. Palju õnne, suur kohtumõistja! Kas sul ikka kurikas on autos! Sulle kommentaariumist häbenema saatmist soovitada on vist pisut palju tahetud. Mingu sul kõik paremini kui seni.
Samas Andresele – mis huvi sul nende nimede vastu on? Kas loed kommentaare ja nende sisu või mis see nimi siia puutub? Kui tahad lapsele nime panna, siis googeda: “nimed”.

Haha to Andres
Haha to Andres

Lugupeetud kodanik, ära saa valesti aru. Esimese postitusega ei poolda valesti parkimist, vaid taunin pildistaja käitumist. Tehku asjakohane märkus sõiduki juhile või teatagu vastavale võimuorganile, ärgu hakaku lampi pildistama. Mõnda võib ärritada, kui võõrad topivad oma nina teiste asjadesse. Arvatavasti autojuht saab karistatud, kui üles leitakse. Lihtsalt ei maksa iga pisiasja pärast aktivisti mängida. PS: Kui teaksid mu nime, mis see muudaks? Otsiksid mind üles ja teeksid pilti?

Unesnôiduja
Unesnôiduja

Mina taunin seltsimees Haha’d. Neid “pisiasju” on paraku liiga palju liikluses ja üldse tänapäeva eesti elus, mistôttu tulekski pildistada-filmida ja internetti riputada. Kuigi ma kahtlen, kas see Haha sorti inimesi morjendaks.

Andres Auväärt
Andres Auväärt

Sa Haha oled nii arg tyyp,et ei julge oma nimegi avaldada.Anonyymselt ja selja taga oled äss,aga nina ees lased vedela pûksi.Paljud sinu kommentaari lugejad kindlasti tahaks teada mis nägu sa ise teed,kui sul yle jala sôidetakse.Sul siis ju pyksid haisvat löga täis.Ja head lugejad,vaadake ja otsustage ise kas HAHA kommentaar vastab hea tava tingimustele vôi ei.

karma värk
karma värk

kõik mida inimene teeb, teeb ikka endale, isegi siis kui ta teeb seda teistele. Aga eks me kõik kaitseme enda sarnast.

to Andres
to Andres

Olen nõus,jopskeid on igasuguseid. Teisi debiilideks nimetamine on seda sama nime väärt :))

Haha
Haha

Paras sellele esimeses osas kirjeldatud inimesele. Ei pea mingi valestiparkijaid pildistav debiilik olema.

Unesnôiduja
Unesnôiduja

Haha näol on tegemist valesti parkija debiilikuga.

saag
saag

Parkimiskord ei ole ju välja mõeldud kellegi kiusamiseks, vaid ikka selleks, et meie kõigi elu mugavam ja ladusam oleks. Kui mingid ülbikud-egoistid jätavad oma sõiduriista teiste liikumisteele või kuhu ja kuidas juhtub, siis on see lihtsalt sigatsemine. Loodetavasti ei pääse süüdlane karistuseta.

Jane
Jane

No katsu pilt tegemata jätta kui auto tagumine ratas on joone peal. Olen kindel, et see 30a. poissmees enam parkivatest autodest pilte enam kunagi ei tee.

wpDiscuz