0

Haapsalu eestikeelse gümnaasiumihariduse 98. aastapäev

Kylaline

info@le.ee

Esmaspäeval, 19. detsembril kell 14–16 on kõik huvilised oodatud Läänemaa ühisgümnaasiumi muuseumisse, ühtlasi on võimalik külastada tähetorni.
Muuseumis on väike näitus eestikeelsest gümnaasiumiharidusest Haapsalus. 
Ettevalmistamisel on kooli 100 aasta juubeli kogumik, kõik ettepanekud kaastöödeks on teretulnud. Ühtlasi oleme tänulikud  igasuguse abi eest Haapsalu kooliajaloo talletamisel. Oodatud on meenutused, fotod, esemed.
Ajalooõpetaja ja muuseumi koordinaator Kalle Lõuna.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz