Galerii: Haapsalu kammerkoori sünnipäevakontsert

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu kammerkoor andis laupäeva õhtul Uuemõisa lossis 10. sünnipäeva puhul kontserdi.

Sünnipäevakontserdi kava oli inspireeritud eesti rahvamuusikast. Lauldi Veljo Tormise rahvalauludel põhinevat koorimuusikat, samuti Cyrillus Kreegi rahvalauluseadeid ja Pärt Uusbergi eesti rahvaviiside ainetel sündinud loomingut.

Fotod: Arvo Tarmula

kammerkoori kontsert. Tarmula01 kammerkoori kontsert. Tarmula02 kammerkoori kontsert. Tarmula03 kammerkoori kontsert. Tarmula04 kammerkoori kontsert. Tarmula05 kammerkoori kontsert. Tarmula06 kammerkoori kontsert. Tarmula07 kammerkoori kontsert. Tarmula08 kammerkoori kontsert. Tarmula09 kammerkoori kontsert. Tarmula10 kammerkoori kontsert. Tarmula11 kammerkoori kontsert. Tarmula12 kammerkoori kontsert. Tarmula13 kammerkoori kontsert. Tarmula14 kammerkoori kontsert. Tarmula15 kammerkoori kontsert. Tarmula16 kammerkoori kontsert. Tarmula17 kammerkoori kontsert. Tarmula18 kammerkoori kontsert. Tarmula19 kammerkoori kontsert. Tarmula20 kammerkoori kontsert. Tarmula21 kammerkoori kontsert. Tarmula22 kammerkoori kontsert. Tarmula23 kammerkoori kontsert. Tarmula24 kammerkoori kontsert. Tarmula25 kammerkoori kontsert. Tarmula26 kammerkoori kontsert. Tarmula27 kammerkoori kontsert. Tarmula28 kammerkoori kontsert. Tarmula29 kammerkoori kontsert. Tarmula30 kammerkoori kontsert. Tarmula31 

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments