Metsa tänava kõnniteed hakkab ehitama Läänemaa Ehitus

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

See lõik Metsa tänava kõnniteest tehti korda 2017. aasta kaasava eelarves raames. Foto: Arvo Tarmula

Kadi Saviir, Metsa tänav Foto: Arvo Tarmula

Metsa tänaval on praegu jalakäijate elu kohati keeruline ja ohtlik. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu linnavalitsus kinnitas täna Metsa tänava kõnnitee osalise rekonstrueerimise hanke tulemused. Parima pakkumise tegi Läänemaa Ehitus.

Haapsalu linna avalike suhete spetsialist Tõnu Parbus ütles, et kokku laekus kolm pakkumust. Läänemaa Ehitus OÜ pakkumuse summa oli veidi suurem kui 22 000 eurot.

Tegemist oli Haapsalu linna kaasava eelarve projektiga, mille piirmaksumuseks oli 20 000 eurot. Parbuse sõnul on summa ületamise põhjus lihtne ja paratamatu – vastasel juhul jääks mõned meetrid kõnniteest lihtsalt tegemata. Pärast teekatte hindamist tehtud projekt näeb ette, et kõnnitee rekonstrueeritakse Metsa ja Uue tänava nurgast kuni Metsa 12 kinnistuni pikkusega 172 meetrit.

„Puudu olev summa kaetakse eelarvelistest vahenditest,“ ütles Parbus. Rekonstrueerimistööd saavad valmis 13. novembril.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Margus Ollemale
7 aastat tagasi

Kust sa võtad, et Metsa tänav läheb remonti? Ära ole nii naiivne, et jäid uskuma Suklese valimislubadust. Oota-oota, järgmine aasta tulevad jälle valimised ja siis võid oma hääle seesugustele lubajatele uuesti anda.

MARGUS OLLEMA
7 aastat tagasi

Enne võiks tänav korda teha , sest tänava remonti minemisega võetakse ka uuesti korda tehtud kõnniteed ülesse, kas tõesti on seda raha nii palju loopida.

Ma ei mõista?
7 aastat tagasi

Kuidas Läänemaa Ehitus võitis? Kuidas sai see mööda minna käsu ärist?

Ohh
7 aastat tagasi

Jõuame ikka ära oodata. Raha otsus tehti juba kolm kuud tagasi ja alles nüüd siis leiti töö tegija. Kas see asjaajamine ei käi liialt kaua?