„Mina olen Ivo Linna” tuleb Haapsallu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Raivo E. Tamm

Kontsertlavastus „Ma olen Ivo Linna” etendub tuleval neljapäeval Haapsalu kultuurikeskuses.

Ivo Linnat mängib Raivo E. Tamm, muusikat teeb Super Hot Cosmos Blues Band. Autor ja lavastaja on Urmas Vadi, kunstnik Liisi Eelmaa.

Raivo E. Tamme juubel, mille tarbeks see lavastus tehti, oli juba aasta tagasi, aga publiku soovil ja tegijate endi rõõmuks mängitakse seda lavastust ka sel aastal. Inimese elus võiks olla rohkem rõõmu ja armastust ning ilu ja muusikat.

1965, kui Ivo Linna saagis just parajasti oma kuuri all välja vineerist kitarri, sündis Raivo E. Tamm. Nüüd on möödunud 50 aastat ja Raivo E. Tamm on jõudnud arusaamisele, et ta on ei rohkem ega vähem kui Ivo Linna. Tamm otsustab võtta ette teekonna Ivo Linnana ja läbi elada uuesti nii Ivo Linna ja Raivo E. Tamme elud, mis kulgevad paralleelselt nagu raudteerööpad.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tõnn
7 aastat tagasi

Mann ei taipa sel juhul heast muusikast ja huumorist midagi. Lohutuseks Mannile , et Ivo Linnale meeldis see etendus vägagi . Niisiis ära mine , teistel lahedam ka.

Mann
7 aastat tagasi

Ei lähe seda kontserti kuulama,
vaatama ja see,et R.E.Tamm samastab
end köigi poolt armastatud ja austatud Ivo Linnaga,on häbematuse
tipp.Ta ei saa millegagi Ivo Linna
ligilähedalegi.