Galerii: teadusmess Haapsalu kultuurikeskuses

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 22

Täna peetakse Haapsalu kultuurikeskuses teist aastat järjest teadusmessi. Teadusmessi üks korraldajaist Angela Leppik ütles, et teadusmessi külastab üle 3000 robootikahuvilise.

Fotod: Arvo Tarmula

teadusmess (1) teadusmess (2) teadusmess (3) teadusmess (4) teadusmess (5) teadusmess (6) teadusmess (7) teadusmess (8) teadusmess (9) teadusmess (10) teadusmess (11) teadusmess (12) teadusmess (13) teadusmess (14) teadusmess (15) teadusmess (16) teadusmess (17) teadusmess (18) teadusmess (19) teadusmess (20) teadusmess (21) teadusmess (22)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
rosin
7 aastat tagasi

Laste laager mitte teadusmess. Teaduse võ tehnoloogia inimesel polnud sellisele messile küll mõtet minna. Edaspidi palume laste laagreid teadusmessidena mitte reklaamida. Need on ikka kaks täiesti erinevat asja aga kui LAK ja Innovatasioonikeskus need kasks asja segi ajavad – vast see on tase.

kokkuvõte
7 aastat tagasi

haapsalus toimus laste boprobotiseerimise sügislaager.