0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 13. septembril

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

lel1309001

Kaja Lotmani asemel saab keskkonnaameti regioonijuhiks Sulev Vare

1. oktoobrist ühendatakse keskkonnaameti Saare-Lääne-Hiiu regiooniga Pärnu- ja Raplamaa ning selle juhiks saab Haapsalust pärit Sulev Vare. Saare-Lääne-Hiiu regiooni senine juht Kaja Lotman asub tööle ameti juhtkonna looduskaitsenõunikuna.

Oru koolipere püüab nädalaga koguda miljon sammu

Alanud nädalal peetakse teist korda üle-euroopalist spordinädalat. Sel puhul on Läänemaa koolides põnevaid spordiüritusi alates kabeturniirist Haapsalu põhikoolis ja lõpetades Oru kooli käimiskampaaniaga, millega loodetakse nädalaga astuda kokku miljon sammu. Selleks peaks kõik Oru kooli 150 inimest päevas keskmiselt tegema umbes 13 000 sammu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
einoh
einoh

poisu jälle suuremale võitükile käranud

To Konn
To Konn

Sulle ja teistele võhikutele teadmiseks, et Sulev on kogu aeg pildil olnud. Ta pole kuhugi kadunud.

Konn
Konn

Oh , Sulev sai jälle pildile ! Partei annab ja kannab ustavaid jüngreid kätel seni kuni oled oma poiss…

annab
annab

jumal partei, annab ka ametid

Pook
Pook

Järgmine “multitalent” saab juhiks

Pook`ile
Pook`ile

Sul juba küll aeg pudeli kõrvalt magama heita.

wpDiscuz