Pitsikeskus esitles sallikalendrit

Kaie Ilves

kaie@le.ee

mirje sims. arvo tarmula

Pitsikeskuse perenaine Mirje Sims kalendriga. Arvo Tarmula foto

Täna õhtul esitlesid Haapsalu pitsikeskus ja Saara kirjastus vastvalminud sallikalendrit.

Kalendrit ehivad fotod 13st spetsiaalselt kalendri jaoks kootud Haapsalu sallist. Iga kuu tagaküljel on salli muster ja mustri lähifoto ning kuduja tutvustus. „See pole pelgalt kalender, pigem on sel kudumisväärtus. Kalender on helge, valge ja romantiline nagu varasemadki pitsikeskuse trükised,” ütles Haapsalu pitsikeskuse perenanine Mirje Sims.

Kalendri jaoks kuulutas käsitööselts sügisel välja uute mustrite loomise konkursi. Loodud mustrite järgi kudusid meistrid sallid valmis, valisid modellid ja Saara kirjastuse abiga vormiti loodu kalendriks. Ka paigad, kus sallid on üles pildistatud, on Haapsalu omad.

Kalendrit saab osta Haapsalu pitsikeskusest ja raamatupoest. Pitsikeskuses on augusti lõpuni näitus kõikidest kalendri tarbeks loodud sallidest.

Kalendrisallid kudusid Veera Karing, Helin Põldve, Aasa Jõelaid, Pille Källe, Silvi Koppelmaa, Marge Kiirend, Mirje Sims, Saima Tee, Aime Edasi ja Pille Schneider.

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments