Epeenaiskond alustab täna Rios medalijahti

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Epee naistekoondis foto vehklemisliit

Eesti epeenaiskonda kuuluvad Kristina Kuusk (vasakult), Julia Beljajeva, Erika Kirpu ja Irina Embrich. Foto: vehklemisliit

Täna alustab Rio olümpiamängudel medalijahti Eesti epeenaiskond koosseisus Erika Kipru, Julia Beljajeva, Irina Embrich ja varuvõistlejana Kristina Kuusk. Naiskonna peatreener on Kaido Kaaberma.

Naiskonnavõistlus algab Eesti aja järgi kell 15, kui vastamisi lähevad Brasiilia ja Ukraina. Eesti alustab turniiri kell 16.30. Meie esimeseks vastaseks on Lõuna-Korea.

Lõuna-Koeraga on eestlannad viimasel kümnel aastal vehelnud 11 korda ja kõik kohtumised on lõppenud Eesti võiduga. Võit viiks Eesti poolfinaali.

Poolfinaalid algavad kell 19.15. Pronksikohtumine algab kell 23.00 ja finaal 00.30.

Juhul kui Eesti naiskond peaks Rios võitma medali saab varuvõistleja Kuusk medali kaela juhul, kui ta pääseb rajale. Olümpiaturniiril on lubatud teha vaid üks vahetus.

Peale epeevehkejate läheb täna olümpiamedali eest võitlema paarisaeruline neljapaat koosseisus Andrei Jämsä, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Kaspar Taimsoo. Sõudmine algab kell 16.12.

Eile toimuma pidanud sõudjate finaal lükkus edasi tugevate tuuleolude tõttu.

ETV teeb nii vehklemisest kui ka sõudmisest otseülekande.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments