Lihula aukodanikuks valiti Maie Roos

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Maie-Roos-ja-Neeme-Suur

Maie Roos (vasakul). Foto: Arvo Tarmula

7. augustil toimus Lihula kultuurimajas Lihula 805. juubeli kontsertaktus, mille raames anti üle Lihula aukodaniku tiitel, valla teenetemärgid ning kaunite kodude tänukirjad, kirjutab Lihula Teataja.

Lihula vallavolikogu otsustas anda aukodaniku tiitli ning sellega kaasneva auraha ja tunnistuse väljapaistvate teenete eest Lihula piirkonna rahvakultuuri pärandi hoidmise ja loomise ning Lihula lilltikandi uurimise, tutvustamise ja arendamise eest Maie Roosile, kes on ühtlasi ka Läänemaa Kultuurikapitali esimese elutööpreemia saaja.

Vallavalikogu otsusega anti sel aastal välja ka kolm Lihula valla teenetemärki, mida antakse ühele isikule üks kord väljapaistvate teenete või pikaajalise loomingu eest, mis on andnud püsiva ja olulise panuse kultuuri, majanduse või muu valdkonna arengule. Teenetemärgi said Valli Ost, Tiina Lobja ja Anne Ööpik.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz