Lihula aukodanikuks valiti Maie Roos

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Maie-Roos-ja-Neeme-Suur

Maie Roos (vasakul). Foto: Arvo Tarmula

7. augustil toimus Lihula kultuurimajas Lihula 805. juubeli kontsertaktus, mille raames anti üle Lihula aukodaniku tiitel, valla teenetemärgid ning kaunite kodude tänukirjad, kirjutab Lihula Teataja.

Lihula vallavolikogu otsustas anda aukodaniku tiitli ning sellega kaasneva auraha ja tunnistuse väljapaistvate teenete eest Lihula piirkonna rahvakultuuri pärandi hoidmise ja loomise ning Lihula lilltikandi uurimise, tutvustamise ja arendamise eest Maie Roosile, kes on ühtlasi ka Läänemaa Kultuurikapitali esimese elutööpreemia saaja.

Vallavalikogu otsusega anti sel aastal välja ka kolm Lihula valla teenetemärki, mida antakse ühele isikule üks kord väljapaistvate teenete või pikaajalise loomingu eest, mis on andnud püsiva ja olulise panuse kultuuri, majanduse või muu valdkonna arengule. Teenetemärgi said Valli Ost, Tiina Lobja ja Anne Ööpik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments