Täiendatud! Haapsalus aidati lukustatud autost välja kaks last

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

päästeamet
30. juulil kell 17.01 käisid päästjad abiks liiklusõnnetusel Ridala vallas Vätse külas. Päästjad eemaldasid kraavi sõitnud sõidukil akujuhtmed.

30. juulil kell 12.39 aitasid päästjad Haapsalus Wiedemanni tänaval lukustatud autost välja kaks last. Lääne päästekeskuse kommunikatsioonijuht Kristi Kais ütles, et häirekeskus sai väljakutse selle kohta, et lapsed on autos kinni. Vanemad olid kohal. Kaisi sõnul polnud tegu laste hooletussejätmisega, vaid õnneliku õnnetusega, kus uksed olid kinni läinud ja lapsed sisse jäänud. „Selliseid asju ikka juhtub, et võtmed jäävad sisse, uksed lähevad kinni ja lapsed ei saa neid lahti,” ütles Kais.

30. juulil kell 00.27 sai häirekeskus teate lõkkest Nõva vallas Perakülas. Teataja sõnul oli lõke tehtud valesse kohta ning ohustas metsa. Päästjad kustutasid lõkke. Ala kontrollides leiti veel üks järelevalveta lõke, mis kustutati.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments