0

Täiendatud! Haapsalus aidati lukustatud autost välja kaks last

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

päästeamet
30. juulil kell 17.01 käisid päästjad abiks liiklusõnnetusel Ridala vallas Vätse külas. Päästjad eemaldasid kraavi sõitnud sõidukil akujuhtmed.

30. juulil kell 12.39 aitasid päästjad Haapsalus Wiedemanni tänaval lukustatud autost välja kaks last. Lääne päästekeskuse kommunikatsioonijuht Kristi Kais ütles, et häirekeskus sai väljakutse selle kohta, et lapsed on autos kinni. Vanemad olid kohal. Kaisi sõnul polnud tegu laste hooletussejätmisega, vaid õnneliku õnnetusega, kus uksed olid kinni läinud ja lapsed sisse jäänud. „Selliseid asju ikka juhtub, et võtmed jäävad sisse, uksed lähevad kinni ja lapsed ei saa neid lahti,” ütles Kais.

30. juulil kell 00.27 sai häirekeskus teate lõkkest Nõva vallas Perakülas. Teataja sõnul oli lõke tehtud valesse kohta ning ohustas metsa. Päästjad kustutasid lõkke. Ala kontrollides leiti veel üks järelevalveta lõke, mis kustutati.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz