Aivo Paljasmaa: Heinar Kaasik veab kihla

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kihlvedu Kaasik vs Paljasmaa (urmas lauri) (1)

Heinar Kaasik ja Aivo Paljasmaa. Foto Urmas Lauri

Pauk võib tulla selgest taevast ehk Uuemõisas elav Heinar Kaasik võib keset päeva helistada ja ütelda: „Aivo Paljasmaa, veame kihla, kes võidab pühapäevase Haapsalu 11. triatloni!”

Mul võttiski mõni sekund aega, et asjale pihta saada. Nooruses maadlusega tegelnud Kaasik jätkas aga vurinal: „Mina pakun, et võidab Jõhvi mees Ardo Virkebau. Ütle oma favoriit. Kihlveo tingimused on järgmised: kui mina võidan, siis tuled rohid mul viis punase sõstra põõsaalust puhtaks. Kui aga kaotan, teen sulle Beguta taimetoidukohvikus viis suurt lõunat välja. Noh, kes on sinu favoriit?”

Pakkusin välja neli viimast aastat võitnud Emeri Lepa. Leppisime Kaasikuga ka kokku, et kui kumbki triatleet ei võida, siis eelistame neist kahest eespool olijat. Tund hiljem oli Kaasik ajalehetoimetuses ja kihlvedu sai käesurumisega ametliku kinnituse.

„See on haruldaselt hästi organiseeritud võistlus,” hindas Kaasik eelolevat jõuproovi. „Osavõtjad on kiitnud ja mõtle ise, suur osa võistlusest toimub keset linna. Ujumine Vasikaholmil, seejärel ratta- ja jooksuringid.”

Haapsalu 11. triatlon algab pühapäeva kell 13 Vasikaholmil. Väga intrigeerivaks kujuneb ka heitlus Läänemaa parima mehe tiitlile, kus peakonkurentideks on Indrek Reinbach ja Taavi Lehemaa.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Raasuke
7 aastat tagasi

Kübe tee ära , saad bonnieri preemia ka veel !

Kübe
7 aastat tagasi

Peaks ise reporteriks hakkama. Juhtub küll asju. Paraku suurem osa säästuka ümbruses ja maxima taga. Vahel ka raudteejaama pargis.

Heinar
7 aastat tagasi

Keegi ei viitsi otsida mis maakonnas sünnib. See artikkel ka Kaasiku initsiatiivil. Ma tean ,et mõned vanainimesed tellivad vaid surmakuulutuste pärast. Nii kindlasti pikka pidu ei ole , aamen !

Njaa
7 aastat tagasi

Haapsalus ja läänemaal üldse ei juhtu vist üldse mitte midagi, pole mitte millestki kirjutada enam….. huvitav kuidas see leht veel elus on. 🙂