Omniva paigaldab Kastani ostukeskuse juurde pakiautomaadi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto: Arvo Tarmula

omniva pilt

Suve hakul sai esimese pakiautomaadi ka Lihula. Foto arhiiv

Pakiautomaatide võrgustikku laiendav Omniva paigaldab 12 uue pakiautomaadi hulgas ühe ka Haapsallu. Uus pakiautomaat hakkab asuma Kastani ostukeskuse juures.

Omniva eelmisel, kevadisel, pakiautomaatide võrgu laienemisel keskenduti eeskätt väiksematesse kohtadesse pakiautomaatide paigaldamisele. Toona sai pakiautomaadi Lihula. 

Omniva pakiautomaatide võrgu juhi Tanel Rauni sõnul kohandatakse võrgustikku pidevalt vastavalt inimeste vajadustele. ”Jälgime kõigi piirkondade pakimahte, et siis selle põhjal oma võrgustikku täiendada või ümber kujundada,“ selgitas Raun. “Läänemaa inimesed on aktiivsed pakisaatjad ja e-kaubandusest tellijad, seega on Haapsallu veel ühe pakiautomaadi paigaldamine igati ootuspärane samm.”

Rauni sõnul on pakiautomaadid populaarseks osutunud just tänu oma ööpäevaringse kättesaadavuse ning teenuse kiiruse tõttu ning Omniva pakiautomaadid on kujunenud eelistatuimaks paki saatmise ja saamise kanaliks. Enne suve pikendas Omniva ka mitmete pakiautomaatide hilisema tühjendamise aega, et anda klientidele võimalus oma pakk automaati tuua veel hiljem, olles kindel, et see ikkagi juba järgmisel päeval kohale toimetatakse.

Laienemise tulemusena on ettevõtte pakiautomaadivõrgustik ligipääsetav enam kui 50 erinevas Eesti linnas ja asulas ning enam kui 120 kohas üle Baltikumi, teatas Eesti Post.

Omniva pakiautomaatide võrgustik on kevadel ja suvel lisaks Eestile laienenud ka Lätis ja Leedus ning kasvab tänavu Baltikumis 28 protsendi võrra. Praeguseks on Omnival kogu Baltikumis enam kui 120 linnas 234 automaati ligi 28 000 pakilahtriga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments