TS Laevad: riigipöördekatse Türgis ei ole Hiiumaa liini laevade ehitamist peatanud

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

TS Laevad teatas Facebooki-postituses, et Hiiumaa liinile mõeldud uute parvlaevade ehitus Türgis jätkub sõjaväelaste riigipöördekatsele vaatamata.

“Türgi poliitilisele olukorrale vaatamata käib Sefine laevatehase dokis kiire töö – parvlaev Leiger kaetakse korralikult viimaste värvikihtidega, lõpetatakse elektri- ning sisustustöid, toimuvad kaikatsetused ning tehakse ettevalmistusi ametlikuks laeva merekatsetusteks,” teatatakse postituses.

TS Laevade meeskonnaliikmed on järjepidevalt tehases jälgimas ehitusprotsesse – osaletakse inspektsioonidel, süsteemide kontrollimisel ning igapäevaselt tehakse tähelepanekuid ning parandusettepanekuid tehasele, et saabuvad laevad oleksid võimalikult head ja ohutud nii reisijatele, meeskonnale, kui ka ümbritsevale loodusele.

“Täna liitub omaniku meeskonnaga teinegi kapten, et üheskoos valmistada ette Leigeri vastuvõtmist ning ohutut ja kiiret teekonnaplaneeringut kodusadamasse, Heltermaale, jõudmiseks,” kirjutas TS Laevad.

Fotod: TS Laevad

Parvlaev Leiger Türgi tehases (1)

Parvlaev Leiger Türgi tehases (2)

Parvlaev Leiger Türgi tehases (3)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
IRW
7 aastat tagasi

Mis olendid on “TS Laevade meeskonnaliikmed”?

to+kui+kõik+on+hästi
7 aastat tagasi

7 jalga vett kiilu alla !