Galerii: Ameerika autode šõu. Laupäev, teine päev

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Juba 16. korda Haapsalus toimuv Ameerika autode sõu täitis linnusehoovi sajakonna isesuguse ameerika autoga Eestist, Soomest, Rootsist, Lätist ja Norrast.

Linnavahel oli kuulda tavapärasest valjemat mootorimüra ja linnapilti ilmusid unikaalsed sõidukid. Kokku võis eile Haapsalus koos näitseautoga olla vähemalt tuhat Ameerika autot.

Eile sai Haapsalus kuulda kahte ainulaadset naislauljat: enneolematu häälega bluusilauljat Beth Harti Ameerikast ja rockabillyt viljelevat Iiri muusikut Imelda Mayd. Tegemist oli omamoodi Pori Jazzi järelpeoga, sest mõlemad artistid astusid Soome festivalil üles neljapäeval.


Vt ka: "Galerii: Ameerika autode šõu. Imelda May" ja "Galerii: Ameerika autode šõu. Beth Hart"


Fotod: Urmas Lauri ABCS (urmas lauri) (1) ABCS (urmas lauri) (2) ABCS (urmas lauri) (3) ABCS (urmas lauri) (4) ABCS (urmas lauri) (5) ABCS (urmas lauri) (6) ABCS (urmas lauri) (7) ABCS (urmas lauri) (8) ABCS (urmas lauri) (9) ABCS (urmas lauri) (10) ABCS (urmas lauri) (11) ABCS (urmas lauri) (12) ABCS (urmas lauri) (13) ABCS (urmas lauri) (15) ABCS (urmas lauri) (16)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments