0

Kõmsi kool sai jalgpalli täpsusseina

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

seina

Kõmsi kooli sai jalgpalli täpsuseina. Foto: Jaanus Getreu

Juuni alguses püstitati Kõmsi algkooli spordiväljakule jalgpalli täpsussein. Mõõtmetega 2,5 x 6,25 meetrine jalgpalli täpsussein on Läänemaa ainuke statsionaarne sellealane spordiobjekt. Tugevast metallist ja ilmastikukindlast vineerist jalgpalli täpsussein aitab oluliselt mitmekesisemaks muuta kooli kehalise kasvatuse tunde ja võimaldab kohalikel ja ka ümbruskonna lastel lõbusalt aega viita.

Samuti on see väga tõhusaks abiks Kõmsi algkoolis teist aastat treenivatele jalgpallilastele. Ainult kohaliku kooli 14 lapseline jalgpalli treeningugrupp saab nüüd treeningul kasutada ühte vägagi olulist treeningu elementi lisaks. Ka treener Jaanus Getreu on rahul: „Aitäh tublidele lastevanematele ja külaelanikele, kes koos selle projekti ellu viisid. Olen Lõuna-Läänemaal üle 20 aasta jalgpallureid treeninud, kuid täpsusseina saan treeningul lastega kasutada esmakordselt.”

Selle väga kasuliku projekti mõtte algatajaks on Kõmsi kooli kehalise kasvatuse õpetaja Anneli Mänd ja koos kooli hoolekogu esimehe Lilia Urbiga hakati asja ajama. Kirjutati projekt MTÜ Hanila Valla Toetusgrupile. Projekt sisaldas ka rippredelit, mis lisaks täpsusseinale samuti spordiväljakule rajati. Appi tuli ka kohalik metalliettevõte AS K. Met, kellelt telliti metallkonstruktsioonid. Lilia Urb: „Pidasime nõu ka kohalike tublide ehitusmeestega ja sai valitud ka õige värvivalik. Seega saame öelda, et uude objekti panustasid nii õpetajad, lapsevanemad, kui külaelanikud.”

Väikeste maakohtade tegemiste rõõm peitubki koostegemises, just see annab kõige parema tulemuse. Kui midagi tehakse veel laste nimel, siis on rõõm topeltsuur.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
’,,’
’,,’

Sooviks ka omale jõulukingiks.

wpDiscuz