Lääne Elu paberleht teisipäeval, 5. juulil

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

0507_esikas

Lääne maavalitsus võib kolida Pärnu

Kui valitsus nõustub regionaalminister Arto Aasa ettepanekuga, tuleb maavalitsuste asemele neli regioonikeskust, mis tähendab, et Lääne maavalitsus kolib Pärnusse.

 

Läänemaa teehooldaja otsustas taimemürke mitte kasutada

Läänemaa on üks neljast Eesti maakonnast, kus teehooldaja ei kasuta teeäärte korrashoidmiseks vähki tekitavat glüfosaati sisaldavat taimemürki.

Maanteede hooldajail on kohustus niita teepeenraid ja osaliselt nõlvu, kui rohu kõrgus ületab teatud piiri. Viimastel aastatel on teehooldajad raskesti niidetavates kohtades hakanud kasutama taimemürke. Mürgivaba on ainult Hiiu-, Põlva-, Valga- ja Läänemaa.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ei tea midagi...
7 aastat tagasi

kui suurvaldade plaan läbi läheb (20 000+ elanikku), siis kaovad praegused maakonnad nagunii, loogiline ju et 4 suurt keskust jääb.
maavalitsus juba praegu suht mõtetu koht

vale puha
7 aastat tagasi

Ei saa Suurest lahti. Maavalitsus jääb alles oma täies hiilguses. Haapsalu ja Tallinna vahele aga tuleb veel üks organ asukohaga Pärnus, hakates kamandama Lääne-, Pärnu-, Hiiu- ja Saaremaad. Seega tuleb läänlastel hakatuseks Pärnus vaibal käia ja alles seal selgub, kas Tallinnasse pääsebki.

Kärt
7 aastat tagasi
Reply to  vale puha

Napakas plaan.

jaak
7 aastat tagasi

Koligu,saabki ühest tühjast kohast lahti.Ja Suur saab Pärnu homosid toetada.

60+
7 aastat tagasi

Pärnu oblastis sündinud,kõik kordub.