Märjamaa rattamaratoni kiireim läänlane oli Jaanus Nõmmisto

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

jaanus nõmmisto autor kristjan kosk

Märjamaa rattamaratoni kiirem läänlane oli Jaanus Nõmmisto. Foto: Kristjan Kosk

Lääne-Eesti maastikurattasarja Fixus Sport Marimetsa Kapi teisel etapil Märjamaal oli kiireim läänlane Jaanus Nõmmisto, kes lõpetas üldarvestuses 49. kohaga.

Nõmmistol kulus 42 kilomeetrise põhidistantsi läbimiseks tund ja 44 minutit. Sõidu võitjale Peeter Poopuule kaotas Nõmmisto 11 minutiga. Kuni poole võistlusmaani sõitis läänlastest parimal kohal Üllar Petrovitš, kuid tema sõidu rikkus purunenud pedaal. Petrovitš lõpetas 73. kohaga. Vahetult tema ees lõpetas Agu Simulask.

Naiste arvestuses lõpetas teise kohaga Gerda Algre, kes läbis raja tunni ja 56 minutiga. Üldarvestuses oli ta 137. Rattamaratoni põhisõidu lõpetas 264 rattaspordihuvilist.

Poole lühima ehk 21 kilomeetrisel maratonil oli kiirem läänlane N16 vanuseklassi võitja Kädi Raadla, kes sai ajaks tund ja 24 sekundit. Üldarvestuses said ta 38. koha.  Paremuselt teine läänlane oli Riho Ots 42. kohaga. Lühikese sõidu võitis Rait Ärm ajaga 50.11. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments