Galerii: Haapsalu graafilise disaini festival

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 22

Markus Seina fotod

Eile kogunes kunstirahvas Haapsalu kultuurikeskusesse ja linnagaleriisse avama Haapsalu graafilise disaini festivali. Linnagaleriis näeb rahvusvahelist plakatikunsti paremikku, plakateid on väljas poole rohkem kui mullu. Haapsalu kultuurikeskuses saab ülevaate Soome plakatikunstist 1950. aastatest nüüdisajani. Näitustele saab minna 26. juunini.

plakat23 plakat22 plakat21 plakat20 plakat19 plakat18 plakat14 plakat12 plakat11 plakat17 plakat16 plakat15 plakat7 plakat5 plakat4 plakat10 plakat9 plakat8 plakat3 plakat2 plakat1 okas20

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments