Eiki Nestor teatas soovist kandideerida presidendiks

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

eiki nestor

Eiki Nestor teatas, et kandideerib presidendiks. Foto: Arvo Tarmula

Riigikogu spiiker Eiki Nestor teatas kolmapäeval Vikerraadio saates, et on otsustanud kandideerida presidendiks.

„Erakond teeb selle otsuse järgmise kahe nädala jooksul ja siis saan ma ka erakonna toetuse enda selja taha,” ütles sotsiaaldemokraat Nestor Vikerraadio saates „Uudis+”.

Tema väitel teeb antud otsuse sotsiaaldemokraatliku erakonna juhatus, mis koguneb enne 4. juunil toimuvat erakonna üldkogu, edastas rahvusringhäälingu uudisteportaal.

Nestor ütles, et Eesti presidendivalimiste ümber käivas arutelus on seatud uuele presidendile loogilised ootused, kuid nende ootuste kohaselt võib tulevane riigipea olla ka varem poliitikas tegev. „Ma arvan, et Eestile valitakse president, kellel on maailmavaade ja omad arusaamad ning lõplikus valimistulemuses peavad kindlasti mõne partei valijad pettuma,” märkis Nestor. Tema arvates ei saa leida kandidaati, kes rahuldaks kõikide erakondade huve, kuna kõikidele meele järgi olemine võib endaga kiiresti kaasa tuua üldise meelepaha.

„Teisest küljest peab olema president võimeline suhtlema nii EKRE kui sotsiaaldemokraatide valijatega. See, kas ta alati nendega ühele meelele jõuab, on ise küsimus, kuid kindlasti peab ta olema avatud kõigile,” rääkis Nestor Vikerraadios.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Taat
7 aastat tagasi

Allar Jõks.

Uskmatu+Toomas
7 aastat tagasi

Olgu need ootused suured või väikesed aga Heiki on üks sooja tuule puhuja.
Ainuke keda saab tõsiselt võtta on Jõks aga tema valitsevale klassile ei sobi-liiga iseseisva mõtlemisega ja kõige hullem aus inimene.

Ardi
7 aastat tagasi

Pesionistaazi ei ole küll keegi ära solkinud, rahaline arvestus käib sinu poolt makstud sotsmaksu järgi, aastad on aga ikka aastad- uuri seadust. Nestorit presidendiks igal juhul ei soovi .Allar Jõks tundub siiani kõige vastuvõetavam.

...
7 aastat tagasi

Inimene, kes solkis ära meie pensionäride pensionistaazi arvestuse ei sobi meile mette. Nestor, tööta ise ka ühe pensioniaasta saamiseks kolm aastat. Miks endasugustele saab 1:1le arvestada?

kindlasti
7 aastat tagasi

on presidendiralli Kajar Lembergiga läbi arutatud. Jevgeni isa paneb ka õla aala.

Miina
7 aastat tagasi

Ei kölba jah, ne röba, ne mjaso.Kuidagi selgrootu paistab.Aga eks paksuseks peab ka keegi kambas olema,kerge välja hääletada.Olen jätkuvalt Allar Jöksi poolt!

IRW
7 aastat tagasi

See on küll siiani kõige viletsam kandidaadi kandidaat !

julkjüri
7 aastat tagasi

rääkis ka et tahab presidendiks, prii elamine, lobi ja riiklikud matused