Toto Cutugno Haapsalu kontserdile on jäänud vaid käputäis pileteid

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Toto Cutugno_press

Itaalia kultuuri- ja veinipäevadel Haapsalu piiskopilinnuse hoovis esineva Toto Cutugno kontserdile on müüdud 95 protsenti piletitest. 

4. juunil Haapsalu linnuses toimuvat kontserti mahub kuulma kuni 10 000 inimest ja enam kui 9000 piletit on juba omaniku leidnud. Viimati võõrustas linnus nii palju külalisi 10 aastat tagasi, mil esines Status Quo.

Toto Cutugno on niinimetatud "tõelise itaallase" kehastus. Tema laulud on maailmas enim mängitud ning just Ida-Euroopas on ta saavutanud erilise staatuse – Toto Cutugno laulud murdsid end nõukogude perioodil raudse eesriide taha ja tekitasid tunde tõelisest vabadusest. Kes meist ei suudaks peast laulda Toto Cutugno kõige suuremat hitti "L´italiano" või ümiseda kaasa "Serenata" , “Solo Noi”, “Donna, Donna Mia” refrääne.

Toto Cutugno on meediaga suheldes tagasihoidlik ja väldib pikki intervjuusid. Laulja sõnul on ta kogu oma elu kirja pannud lauludesse ja tal ei ole vaja rohkem endast rääkida. Küll aga on Toto parandamatu romantik ja väga spontaanne, mistõttu võib juhtuda, et keset kontserti tuleb mees rahva sekka, laulab koos oma fännidega ja jagab neile kallistusi ning autogramme.

Toto Cutugno tuleb juba vähem kui kolme nädala pärast, mil kuurortlinnas Haapsalus toimuvad järjekordsed Itaalia kultuuri- ja veinipäevad. Veinipeo raames täitub Haapsalu, mida kutsutakse ka Põhjamaade Veneetsiaks, Itaalia maitsete, suurepäraste veinide ja muusikaga. Toimuvad erinevad näitused ja degusteerimised. Igal aastal külastavad üritust tuhanded Itaalia kultuuri austajad nii Eestist kui ka välismaalt. Toto Cutugno toob endaga kaasa ligi 20 tippmuusikut ja meeskonnaliiget, garanteerides Haapsalu Piiskopilinnuses emotsionaalse ja kõrgetasemelise muusikaelamuse ka kõige nõudlikumale muusikagurmaanile.

Kontsert algab kl 19, väravad avatakse kell 16.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
zzz
6 aastat tagasi

Tehke siis normaalselt!Kuna maismaal jääb pinda väheks lähiümbruses,siis tasuks muretseda suured parvalused Aafrika ranna vetesse,kuhu saab kõik autod parkida.

Tramm
6 aastat tagasi

Autoga mõistlik inimene sel päeval linna ei sõida, sest a)auto pargitakse kinni, b) pärast läheb tunde, et linnast välja saada.

Mart
6 aastat tagasi
Reply to  Tramm

Liikluseksperdid võiksid kehtestada ajutise kiiruse piirangu 100 kmh, saaks kiiemini linna tühjaks.

Madis
6 aastat tagasi

Ega neid autosid siis nõnna palju ka tule, osa kontserdilisi on ju Haapsalust, need käivad jala.

rotipoeg
6 aastat tagasi

huvitav kuhu need 9000 inimest oma autod pargivad ? tean et euroopas on näiteks ürituste ajal Pargi ja Reisi parklad…

rotipojale
6 aastat tagasi
Reply to  rotipoeg

Nalja ikka vast saab selle parkimisega, kui ikka see arv 9000 paika peab.

juss
6 aastat tagasi

Kes meist ei suudaks peast laulda Toto Cutugno kõige suuremat hitti “L´italiano” …..
Kirjutasin juba eelmine kord, et 99,9% ei suuda seda!