Galerii: Prima Vista kirjanduspidu Haapsalus

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Tartu tradistiooniline Prima Vista kirjandusfestival kannab seekord pealkirja „Müstifiktsioon” ja kirjanduspeost saab osa ka Haapsalu. Täna kell kaks esinesid Lääne maakonna keskraamatukogu lugemissaalis Läänemaalt pärit või Läänemaaga seotud kirjanikud Eia Uus, Kaarel B. Väljamäe ja Silvia Urgas ning muusikud Paula-Marit Leiumaa ja Lisete Velt.

Arvo Tarmula fotod

prima vista eia uus prima vista prima vista silvia urgas prima vista prima vista prima vista kaarel b väljamäe paula leiumaa prima vista silvia urgas eia uus prima vista eia uus

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Imelik
6 aastat tagasi

P.S. vabandust veakuradi pärast – ei viibinud linnavalitsuse andmeil mitte Tarus, vaid Tartus

Imelik
6 aastat tagasi

Linnapea ei olnud kaks päeva Haapsalus vaid viibis Prima Vista raamatufestivalil Tarus. Imelik, kui üritus tuli Haapsallu, siis miks pidi linnapea minema pidu panema kaheks päevaks ülikoolilinna? Vaadates nüüd galerii pilte, ei näegi, et linnapea seal loeks mingit katket kirjandusloost. Tekib küsimus, kas linnapea jõudiski üleüldse kaheks päevaks taaralinna?