Henrik Normann tuleb uskumatute New Yorgi seiklustega Haapsallu

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Normann pilt tänaval

Koomik Hendrik Normann tuleb mais Haapsallu, et pajatada laval oma uskumatuid seiklusi New Yorkis.

Tänavu jaanuaris Broadwayl kirja pandud tekst põhineb tõestisündinud lool. Selle aasta alguse veetis Henrik Normann New Yorgis, elades Times Square'il, hotelli Crowne Plaza 46. korrusel, toas number 4637.

Pärast äpardusi lennujaamas, kummalisi intsidente lennukis ja konflikte vastuvõtulauas ei oleks ta eales uskunud, et visiit New Yorki saab edasi veel ainult hullemaks minna. Enam ei jäänud muud üle, kui kõik üles kirjutada.

Äratundmisrõõmu jagub kõigile, kes ise vähegi maailmas ringi reisinud on. Väikesed liialdused teenivad ainult üht eesmärki – vaatajatel peab lõbus olema. Lavale astuvad ka mitmed riigijuhid ja avaliku elu tegelased, sest kes oskaks neid veel paremini parodeerida kui mees-nagu-orkester Henrik Normann ise. Kohustuslik kõigile, kes naljast lugu peavad!

Komöödiateatri etendus „Henrik Normanni uskumatud seiklused New Yorgis“ on Haapsalu kultuurikeskuses 24. mail kell 19.

Muide, 29. aprillil saates Nädalalõpp Kanal 2ga tutvustab Normann oma eelseisvat teatrituuri, kusjuures tema soojendusesinejaks on Taavi Rõivas.  

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz