Haapsallu Karja tänavale tuleb tasuline välitualett

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Karja tänav (arvo tarmula) (1)

 

Karja tänav. Arvo Tarmula

 

Haapsalu linnavalitsus laseb vanalinna Karja tänava äärde paigaldada tasulise välitualeti.

 

“Välitualett tuleb sarnane konteiner nagu promenaadil. Plaanis on see paigaldada vanalinna Läänemaa Turismi ning Karja 17 maja vahele,” ütles Haapsalu linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus.

 

Parbuse sõnul saab tualetti sissepääs olema müntidega ja seda peavad saama kasutada ka ratastoolis inimesed. “Loodame, et see leevendab avaliku tualeti puudust Haapsalu vanalinnas,” lisas ta.

 

Lisaks tellib linnavalitsus suurürituste ajaks teisaldatavaid tualette.

 

Välitualeti hankimiseks korraldab linnavalitsus hinnapakkumuse küsimise. Pakkumuste esitamise tähtaeg on 2. mai kell 10.


 

Vt ka: "Haapsallu lisandub tasulisi käimlaid"

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vanaemale
7 aastat tagasi

Mul on küll laps, lihtsalt ei näe mõtet juuksekarva lõhki ajada ja ainult vinguda. Olgem ausad, suutsid mänguväljakule oma lapselapsega minna, suudad ka 100m eemale WC-sse teda viia. Kui ei, siis pole mõtet välja ronida.

vanaema
7 aastat tagasi
Reply to  vanaemale

Nii armas! Aitäh 🙂 ja väga kaunist päeva sullegi!

jalad ristis
7 aastat tagasi

pange valgustus ja kaamera ka kindlasti. Eriti tähtis on regulaarne pelleri koristuse graafik. Muidu on nagu alati: tahtsime paremat aga….

vanaemale
7 aastat tagasi

Promenaadil ju on tualett, see on Aafrika rannale ikka väga lähedal.

vanaema
7 aastat tagasi
Reply to  vanaemale

Ma tean, kus see on, aga mänguväljakust ikka piisavalt kaugel. Ilmselt ei ole teil lapsi ja sellepärast ei saa aru, mida ma mõtlen.

vanaema
7 aastat tagasi

Laste mänguväljakute (Aafrika rannas ja lossipargis) vahetus läheduses võiksid ka tualetid olla. Hädalise väikelapsega kaugele ei jõua…