0

Saarte Hääl: Kaarma Karguse naised Haapsalus

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Saarte Hääl

Kaarma koolis kolmapäeval

koguneb kamp külanaisi,

kellel kannad kihelevad

kaerajaani kargama.

 

Kaarma kandi körti kannab,

kannul kena koiduvalgus,

kargel kingul kõnnib kaval

kodukootud Kaarma Kargus.

Nõnda tutvustasime endid laupäeval, 16. aprillil Haapsalus, kus toimus järjekordne Maie Orava tantsude võistutantsimine. Väga viljaka ja mitmekülgse tantsuseadja loomingust sündis mõnus ja hea pingega kontsert, mida nautis saalitäis tantsijaid ja omajagu linnarahvastki, vahendab Saarte Hääl.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz