34-aastane Raigo Toompuu täitis USA-s kuulitõuke EM-normi

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

raigo toompuu

Raigo Toompuu. Arhiiv

Nädalavahetusel Tennessee osariigis Clarksville'is toimunud kergejõustikuvõistlusel teenis meeste kuulitõukes esikoha Raigo Toompuu. Võidu tõi Haapsalust pärit sportlasele tulemus 19.82, mis tähendab seda, et ta sai seitsme sentimeetriga jagu tänavusest Amsterdami EM-normatiivist, kirjutab Eesti Päevaleht.

"Parimal juhul olen hetkel võimeline 20 meetrit tõukama, aga olümpianorm 20.50 pole veel reaalne," sõnas haapsallane lühiintervjuus Delfile ja Eesti Päevalehele.

Laupäevane 19.82 kergitas Toompuu Euroopa hooaja edetabelis kuuendale kohale, maailma edetabelis paikneb ta hetkel aga 16. positsioonil.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments