0

34-aastane Raigo Toompuu täitis USA-s kuulitõuke EM-normi

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

raigo toompuu

Raigo Toompuu. Arhiiv

Nädalavahetusel Tennessee osariigis Clarksville'is toimunud kergejõustikuvõistlusel teenis meeste kuulitõukes esikoha Raigo Toompuu. Võidu tõi Haapsalust pärit sportlasele tulemus 19.82, mis tähendab seda, et ta sai seitsme sentimeetriga jagu tänavusest Amsterdami EM-normatiivist, kirjutab Eesti Päevaleht.

"Parimal juhul olen hetkel võimeline 20 meetrit tõukama, aga olümpianorm 20.50 pole veel reaalne," sõnas haapsallane lühiintervjuus Delfile ja Eesti Päevalehele.

Laupäevane 19.82 kergitas Toompuu Euroopa hooaja edetabelis kuuendale kohale, maailma edetabelis paikneb ta hetkel aga 16. positsioonil.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz