Neljapäeval toimub Haapsalus e-arvetele ülemineku teabepäev

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Marge Lepp, rahandusministeeriumMarge Lepp, rahandusministeeriumi e-arvetele ülemineku projektijuht on üls teabepäeval esinejatest. Foto: ekraanitõmmis koolituse videost.

Rahandusministeerium kutsub Läänemaa ettevõtjaid osalema „Eesti e-arvetele ülemineku 2016“ teabepäeval, mis toimub 21.aprillil.

Teabepäeva eesmärk on selgitada Eesti e-arvetele ülemineku eesmärke ja jagada praktilisi näiteid e-arvete koostamiseks ja saatmiseks kasutatavatest süsteemidest. E-arvetega arveldamise kohustus era- ja avaliku sektori vahel sätestatakse raamatupidamise seaduses. Seadusemuudatuse eelnõu menetlemise korral rahandusministeeriumi planeeritud ajagraafikus peaks ettevõtete kohustus saata avaliku sektori asutustele üksnes e-arveid jõustuma 2017. aasta 1. jaanuarist. 

Tasuta koolitus toimub 21. aprillil algusega kell 10.00 Haapsalu linnavalitsuse saalis. Koolitusele on oodatud Läänemaa mikro-, väike- ja keskmise suurusega ettevõtete, FIEde, mittetulundusühingute ja korteriühistute juhid ning (pea)raamatupidajad. Ettevõtte kohta võib registreerida kuni 2 osavõtjat.

Infot koolituse ja registreerimise kohta saab Läänemaa Arenduskeskuse kodulehelt.

E-arvete kohta leiab lisainfot rahandusministeeriumi kodulehelt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments