0

Augustibluus avab hooaja peoga

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

AugustibluusTäna on Tallinnas ja Haapsalus ühtaegu Augustibluusi avapeod, kus tehakse teatavaks festivali esinejad ja alustatakse festivalipasside müüki. 

Tallinnas on pidu kohvikus Sinilind, kus astub üles Tanel Padar Blues Band. Haapsalu kultuurikeskuses tuleb lavale Vaigla Brosi nimeline kollektiiv, milles teevad kaasa Raul ja Robert Vaigla, Kaire Vilgats, Reigo Ahven ja Urmas Lattikas.

Augustibluusi programmijuhi Raul Ukareda sõnul on tänavuse festivali kava mitmekesisemgi kui eelmistel aastatel. „Erilisi ja omamoodi muusikuid tuleb lähedalt ja kaugelt, nii siit- kui ka sealtpoolt Atlandi ookeani,” ütles ta. Ukareda sõnul tehakse sel nädalal teatavaks umbes pool esinejate nimekirjast. Augustibluus on 5. ja 6. augustil Haapsalus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz