Politsei võtab Tallinna lennu-, rongi- ja bussijaama ning Vanasadama kontrolli alla

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Politseilogo

Brüsseli lennujaamas ja metroos aset leidnud plahvatuste tõttu võtab politsei tugevdatud kontrolli alla Tallinna lennujaama ja Vanasadama, bussi- ja raudteejaama. Eesti on valmis andma Belgiale abi kurjategijate tabamiseks.

Tallinna Lennujaama ja Vanasadamasse saadetakse korda pidama relvastatud kiirreageerijad ja teenistuskoerad. Suurendatud on patrullide väljapanekut Tallinna kesklinnas.

Siseminister Hanno Pevkuri sõnul võetakse tugevdatud turvameetmed kasutusele täiendavate asjaolude selgumiseni.

Põhja prefektuuri operatiivjuhi Valdo Põdra sõnul on politsei seoses Brüsselis toimunud rünnakutega suurendanud nähtavaid politseijõude Tallinna sadamas ja lennujaamas. „Täiendavate patrullide ülesanne on turvalisuse tagamine ja suurem valmisolek. Samuti oleme aktiivses infovahetuses rahvusvaheliste partneritega ning vajadusel täpsustame nende inimeste profiili, keda sadamas ja lennujaamas täiendavalt kontrollime,“ rääkis Põder.

Samas teatas siseministeerium, et kaitsepolitseiameti hinnangul ei ole Eestis terrorismioht tõusnud.

Pevkur lisas, et Eesti jälgib väga tähelepanelikult Belgias toimuvat ja on vajaduse valmis täiendavateks otsusteks.

Samas teatas siseministeerium, et kaitsepolitseiameti hinnangul ei ole Eestis terrorismioht tõusnud.

BNS

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kraaksuge
8 aastat tagasi

aga edasi omale kurja kaela

Politsei võtab Tallinna lennu-, rongi- ja bussijaama ning Vanasadama kontrolli alla | Raplamaa Sõnumid
8 aastat tagasi

[…] Brüsseli lennujaamas ja metroos aset leidnud plahvatuste tõttu võtab politsei tugevdatud kontrolli alla Tallinna lennujaama ja Vanasadama, bussi- ja raudteejaama. Eesti on valmis andma Belgiale abi kurjategijate tabamiseks. Tallinna Lennujaama ja Vanasadamasse saadetakse korda pidama relvastatud kiirreageerijad ja teenistuskoerad. Suurendatud on patrullide väljapanekut Tallinna kesklinnas. Siseminister Hanno Pevkuri sõnul võetakse tugevdatud turvameetmed kasutusele täiendavate asjaolude selgumiseni. Põhja prefektuuri operatiivjuhi Valdo Põdra sõnul on politsei seoses Brüsselis toimunud rünnakutega suurendanud nähtavaid politseijõude Tallinna sadamas ja lennujaamas. „Täiendavate patrullide ülesanne on turvalisuse tagamine ja suurem valmisolek. Samuti oleme aktiivses infovahetuses rahvusvaheliste partneritega ning vajadusel täpsustame nende inimeste profiili, keda sadamas ja… Loe rohkem »