0

Pääste: Läänemaal leiti kaks mürsku

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

läänemaa mürsk

20. märtsil said Lääne-Eesti pommigrupi demineerijad väljakutse Läänemaale, kus koristustööde käigus leiti kaks mürsku. Mürsud olid transporditavad ning hävitati hävituskohas. 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
trackback
Pääste: Läänemaal leiti kaks mürsku | Raplamaa Sõnumid

[…] 20. märtsil said Lääne-Eesti pommigrupi demineerijad väljakutse Läänemaale, kus koristustööde käigus leiti kaks mürsku. Mürsud olid transporditavad ning hävitati hävituskohas.  Viide allikale: Pääste: Läänemaal leiti kaks mürsku […]

wpDiscuz