Pääste: Läänemaal leiti kaks mürsku

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

läänemaa mürsk

20. märtsil said Lääne-Eesti pommigrupi demineerijad väljakutse Läänemaale, kus koristustööde käigus leiti kaks mürsku. Mürsud olid transporditavad ning hävitati hävituskohas. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pääste: Läänemaal leiti kaks mürsku | Raplamaa Sõnumid
7 aastat tagasi

[…] 20. märtsil said Lääne-Eesti pommigrupi demineerijad väljakutse Läänemaale, kus koristustööde käigus leiti kaks mürsku. Mürsud olid transporditavad ning hävitati hävituskohas.  Viide allikale: Pääste: Läänemaal leiti kaks mürsku […]