Kädi Raadla võitis Estoloppet suusasarja

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

kädi raadla

Kädi Raadla (keskel) võitis Estoloppeti suusasarja. Foto: Juhan Lukk

Noor suusataja Kädi Raadla võitis Estoloppeti kuuest osavõistlusest koosnenud suusasarjas kuni 15 aastate tüdrukute hulgas esikoha.

Viimase etapi Alutagusel, kus klassikalises tehnikas tuli läbida 20 kilomeetrit, oli Raadla vanuseklassi seitsmes. Selles piisas, et kindlustada sarja üldvõit 3920 punktiga.

Samas sarjas võistlenud, kuid kaks korda pikema võistlusmaa suusatanud Taavi Lehemaa kogus 3960 punkti ja lõpetas meeste vanuseklassis neljandana. Enne viimast etappi oli Lehemaa teine, kuid Alutagusel saadud 16. koht paraku enamat ei võimaldanud. Üldvõidu sai Viljandi mees Martin Nassar, kes kogus 3992 punkti.

Üle 60 aastaste meeste hulgas sai Juhan Lukk neljanda ja Mati Kallemets kuuenda koha. Veteransportlased kogusid vastavalt 3283 ja 2890 punkti. Võitis Urmas Kanep 3714 punktiga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Taeblakas
8 aastat tagasi

väga tublid, edu!