0

Läänemaa maadlejatel oli edukas nädalavahetus

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Palusalu (1)

Läänemaa maadlejad Tallinna tehnikaülikooli spordihoones. Foto: erakogu

Laupäeval peeti Tallinna tehnikaülikooli spordihoones 28. korda Kristjan Palusalu mälestusvõistlused noortele. Võistlus toimus kahes vanuseastmes: 2006. a sündinud ja nooremad ning 2003. a sündinud ja nooremad. Kohale oli tulnud 143 maadlejat Eestist ja Lätist, neist 9 Läänemaalt.

Tugevalt turniirilt suutsime Läänemaale tuua 5 auhinnalist kohta. Kevin Uspenski Haapsalu Dünamost ja Kaarel Kants SK Martnast võtsid mõlemad kaaluvõidu.

Markus Sõber, Eerik Pank (mõlemad Lihula Leolast) ja Henrik Rämman SK Martnast tulid koju hõbedaste autasudega. Ülinapilt kaotas kolmanda koha kohtumise Stefan Lauri Mölder Leolast ja saavutas auväärse neljanda koha. Kõik nimetatud võistlesid vanemas vanuseastmes 2003. a sündinud ja nooremad.

Noorematel poistel seekord nii hästi ei läinud. Hugo Õunaid Dünamost saavutas 7. koha. Charli Takk Lihulast ja Mero Karmo Simson olid seekord sunnitud leppima kumbki oma kaalukategoorias 10. kohaga.

Päeva viimane ja ehk ka põnevaim matš kuulus samuti Läänemaa meestele. Kuni 13aastaste poiste raskekaalu finaalis läksid kokku Eerik Pank Lihula Leolast ja Kaarel Kants SK Martnast. Ülipõnev ja emotsionaalne finaal sai oma lahenduse alles viimasel sekundil, kui 12 : 11 kuulus raskekaalu parima tiitel Kaarel Kantsile.

 

Läänlaste tulemused

Nooremad poisid:

Hugo Õunaid –23 kg 7. koht (Dünamo)

Charli Takk –23 kg 10. koht (Leola)

Mero Karmo Simson –33 kg 10. koht (Dünamo)

Vanemad poisid:

Stefan Lauri Mölder –35 kg 4. koht (Leola)

Kevin Uspenski –47 kg 1. koht (Dünamo)

Henrik Rämman –53 kg 2. koht (Martna)

Markus Sõber –59 kg 2. koht (Leola)

Kaarel Kants +76kg 1. koht Martna

Eerik Pank +76kg 2. koht Leola

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz