0

Galerii: vabariigi aastapäeva kontsert-jumalateenistus Haapsalu toomkirikus

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Haapsalu toomkirik oli vabariigi 98. aastapäevale pühendatud kontsertjumalateenistusel rahvast täis. Kontsertjumalateenistust sisse juhatades tuletas piiskop Tiit Salumäe meelde, et 25. korda võime taas jumalakojas vabariigi aastapäeva tähistada. Arvo Tarmula fotod

19toomkirik 18toomkirik 17toomkirik 16toomkirik 14toomkirik 12toomkirik 11toomkirik 10toomkirik 8toomkirik 7toomkirik 6toomkirik 5toomkirik 4toomkirik 2toomkirik 1 toomkirik

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz