Politsei avas autoga põgenema asunud leedulaste suunas tule

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Politseilogo

Viljandimaal ööl vastu neljapäeva leedulastest autovaraste tabamiseks suuroperatsiooni korraldanud politseinikud olid sunnitud kahtlusaluste suunas avama tule, kuna ärandajad asusid autoga korrakaitsjate eest minema sõitma, samas keegi vigastada ei saanud.

Lõuna prefektuuri kinnitusel sai politseioperatsioon alguse öösel Karksi-Nuia kandis, kus politseinikud said jälile ärandamises kahtlustatavatele leedulastele. Kuna arvatavad autovargad asusid politseinike eest minema sõitma, algas tagaajamine, mille käigus avasid politseinikud põgenejate suunas tule. Kui politseinikel õnnestus leedulaste auto kinni pidada, avaldasid relvastatud kahtlusalused neile vastupanu, samas pole politsei veel avaldanud, kas kahtlusalused üritasid kasutada ka relva. Küll aga on Lõuna prefektuur BNS-ile kinnitada, et keegi vigastada ei saanud.

Politsei pidas öösel kaks kahtlusalust kinni, kolmas mees pääses aga põgenema ja seetõttu käivitus Lõuna-Eestis suuroperatsioon. Sellesse olid kaasatud Lõuna ja Lääne prefektuuri patrullpolitseinikud, politsei eriüksused, koerajuhid ning uurijad. Relvastatud politseinikud asusid Viljandimaal kontrollima sõidukeid.

Kella 10.45 ajal teatas Lõuna prefektuur, et ka kolmas kahtlusalune saadi kätte. "Viljandimaal toimunud politseioperatsioon võimalike autovaraste tabamiseks on lõppenud. Politsei pidas maastikul kinni kolmanda vargusega seotud isiku. Kinnipidamisel mees vastupanu ei osutanud," teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments