Oma lapse ja tema isa varjatud jälgimine tõi naisele karistuse

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Pärnu maakohtu Haapsalu kohtumaja kohtunik Piia Jaaksoo mõistis neljapäeval kriminaalkorras süüdi naise, kes jälgis koos sõbrannaga varjatult oma last ja temaga aega veetnud isa.

Eeluurimisel kogutud andmetel vaatlesid ja fotografeerisid 36-aastane Kaire ja 38-aastane Katrin 2013. aasta sügisel salaja Haapsalu ühes elamus toimuvat. Naiste eesmärk oli koguda andmeid isa käitumise kohta koos lapsega. Varjatud jälgimine toimus 11. oktoobrist kuni sama aasta 2. novembrini.

Kohtueelse uurimise lõppedes said naised süüdistuse eraviisilises jälitustegevuses, milles Pärnu maakohus nad neljapäeval ka süüdi mõistis. Kaire sai kokku poolteise aasta pikkuse vangistuse, mille kohus asendas kohustusega teha 540 tunni ulatuses ühiskondlikult kasulikku tööd. Katrinil tuleb aga maksta rahalise karistusena 320 eurot. Täpselt sellist karistust nõudis naistele ka prokurör.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Küpsis
8 aastat tagasi

Naised võivad muutuda lahutusega sellisteks mõrdadeks, et anna abi.

ma
8 aastat tagasi
Reply to  Küpsis

kah kunagi andsin kolmetoalise suusõnaliselt,taksist, raibe tükkis kälimeheks.wtf.

tule
8 aastat tagasi

taevas appi, ema pannakse vangi, kuna on lapse saatusest huvitatud