0

Oma lapse ja tema isa varjatud jälgimine tõi naisele karistuse

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Pärnu maakohtu Haapsalu kohtumaja kohtunik Piia Jaaksoo mõistis neljapäeval kriminaalkorras süüdi naise, kes jälgis koos sõbrannaga varjatult oma last ja temaga aega veetnud isa.

Eeluurimisel kogutud andmetel vaatlesid ja fotografeerisid 36-aastane Kaire ja 38-aastane Katrin 2013. aasta sügisel salaja Haapsalu ühes elamus toimuvat. Naiste eesmärk oli koguda andmeid isa käitumise kohta koos lapsega. Varjatud jälgimine toimus 11. oktoobrist kuni sama aasta 2. novembrini.

Kohtueelse uurimise lõppedes said naised süüdistuse eraviisilises jälitustegevuses, milles Pärnu maakohus nad neljapäeval ka süüdi mõistis. Kaire sai kokku poolteise aasta pikkuse vangistuse, mille kohus asendas kohustusega teha 540 tunni ulatuses ühiskondlikult kasulikku tööd. Katrinil tuleb aga maksta rahalise karistusena 320 eurot. Täpselt sellist karistust nõudis naistele ka prokurör.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Küpsis
Küpsis

Naised võivad muutuda lahutusega sellisteks mõrdadeks, et anna abi.

ma
ma

kah kunagi andsin kolmetoalise suusõnaliselt,taksist, raibe tükkis kälimeheks.wtf.

tule
tule

taevas appi, ema pannakse vangi, kuna on lapse saatusest huvitatud

wpDiscuz