Ranniku kinnistu detailplaneeringu eelnõu avalik väljapanek

Kylaline

info@le.ee

Noarootsi vallamajas on 15. veebruarist 15. märtsini 2016 kõigil tööpäevadel kell 8–16.30 Riguldi külas / Rickulis asuva Ranniku kinnistu (katastritunnus 52001:001:3080, kinnistusregistriosa nr 354532; pindala 4,52 ha, sihtotstarve maatulundusmaa) ja kinnistuga piirneva reformimata maa detailplaneeringu eelnõu avalik väljapanek.
Detailplaneeringu ülesanne on looduskaitseseadusest tuleneva ehituskeeluvööndi ulatuse vähendamine, et ehitada ranna äärde paadikuur; katastriüksuse jagamine kaheks maaüksuseks; tekkivatele maaüksustele sihtotstarvete määramine; kinnistu ja rannajoone vahele jääva seni reformimata maa kinnisasjaga liitmiseks ettepaneku tegemine; elumaja ja kõrvalhoonete ehitusõiguse ja hoonestustingimuste määramine; kommunikatsioonilahenduste planeerimine ja servituutide ning keskkonnatingimuste määramine.
Tegemist on üldplaneeringut muutva detailplaneeringuga, sest soovitakse vähendada looduskaitseseadusest tulenevat ehituskeeluvööndi ulatust.
Detailplaneeringu koostamisel anti keskkonnamõju strateegilise hindamise eelhinnang ja sellele toetudes jättis vallavalitsus keskkonnamõju strateegilise hindamise algatamata.
Detailplaneeringu materjalidega on võimalik tutvuda valla veebilehel ja vallavalitsuse tööajal vallamajas. Avaliku väljapaneku kestel võib Noarootsi vallavalitsusele esitada detailplaneeringu kohta kirjalikke arvamusi.
Avaliku väljapaneku tulemuste avalik arutelu on Noarootsi vallamajas 1. aprillil 2016 kell 15.
Noarootsi Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments