Jääteemeister: inimesed ei pea keelumärke millekski

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Noarootsi jäätee remont (1) (1280x853)

Jäämeister Raivo Õiglas otsis pühapäeva ennelõunal võimalikke trasse uue jäätee rajamiseks, kuna vanal teel pressis pragudest vett jääle, kirjutas Postimees.

Praod on tekkinud raskematest kui kaks tonni kaaluvatest sõidukitest või siis kiiruse nõudest mitte kinni pidamisest, selgitas jäämeister. Tema sõnul inimesed sülitavad reeglitele. Jääteed üle vaadates ning uut teed otsides sattusid mehed peale intsidendile, mis oleks võinud lõppeda kurvalt. Noored lõbusõitjad olid keelumärkidele vaatamata jääle sõitnud ning lumme kinni jäänud. Autot püüti omal jõul lumest välja kaevata, kuid kaevajate sõnul oli ümbruses kuulda jää raksatusi, mis noored üsna hirmule võttis.

Õiglas tõmbas noorte auto ohutusse kohta.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mina
8 aastat tagasi

Mõni aasta tagasi oli Noarootsi poolel kaks politseiautot seismas. Nad vaatasid rahulikult pealt, kui ma MB Vitoga jääle sõitsin, aga siis sõitis üks järele ja alles Haapsalus pidas mind kinni, arvates, et auto on liiga raske. Dokumente kontrollides tuli välja, et oli alla 2 tonni, kuna tühi buss ja kõiki istmeid ka polnud sees. Nad oleks vist ükskõik kui raske jääle lasknud, et linnas kinni pidada, sest muidu pole ju rikkumist ja ei saa trahvi teha. Selliselt küll politsei jääteed ei kaitse.

*
8 aastat tagasi

Vaatasin, on jah. Enne oli 10-st ju.

*
8 aastat tagasi

Inimesed ei hooli millestki. Hommikuti on enne kella 8 juba selline tihe liiklus jääteel, vaatamata sellele, et on lubatud sõita valgel ajal. Aga, kui midagi juhtub, siis on kisa lahti.

prügikoll
8 aastat tagasi
Reply to  *

jäätee on avatud kella 7st hommikul ju !

viira
8 aastat tagasi

Politseil paistab on tähtsamaid asju kui jääteel ässadega kraagelda! Las Raivo tõmbleb, tema ju vastutab!

Liikleja
8 aastat tagasi

Kahjuks ei tea ka mõni noarootslane oma sõiduki kaalu.