0

Jääteemeister: inimesed ei pea keelumärke millekski

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Noarootsi jäätee remont (1) (1280x853)

Jäämeister Raivo Õiglas otsis pühapäeva ennelõunal võimalikke trasse uue jäätee rajamiseks, kuna vanal teel pressis pragudest vett jääle, kirjutas Postimees.

Praod on tekkinud raskematest kui kaks tonni kaaluvatest sõidukitest või siis kiiruse nõudest mitte kinni pidamisest, selgitas jäämeister. Tema sõnul inimesed sülitavad reeglitele. Jääteed üle vaadates ning uut teed otsides sattusid mehed peale intsidendile, mis oleks võinud lõppeda kurvalt. Noored lõbusõitjad olid keelumärkidele vaatamata jääle sõitnud ning lumme kinni jäänud. Autot püüti omal jõul lumest välja kaevata, kuid kaevajate sõnul oli ümbruses kuulda jää raksatusi, mis noored üsna hirmule võttis.

Õiglas tõmbas noorte auto ohutusse kohta.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Mina
Mina

Mõni aasta tagasi oli Noarootsi poolel kaks politseiautot seismas. Nad vaatasid rahulikult pealt, kui ma MB Vitoga jääle sõitsin, aga siis sõitis üks järele ja alles Haapsalus pidas mind kinni, arvates, et auto on liiga raske. Dokumente kontrollides tuli välja, et oli alla 2 tonni, kuna tühi buss ja kõiki istmeid ka polnud sees. Nad oleks vist ükskõik kui raske jääle lasknud, et linnas kinni pidada, sest muidu pole ju rikkumist ja ei saa trahvi teha. Selliselt küll politsei jääteed ei kaitse.

*
*

Vaatasin, on jah. Enne oli 10-st ju.

*
*

Inimesed ei hooli millestki. Hommikuti on enne kella 8 juba selline tihe liiklus jääteel, vaatamata sellele, et on lubatud sõita valgel ajal. Aga, kui midagi juhtub, siis on kisa lahti.

prügikoll
prügikoll

jäätee on avatud kella 7st hommikul ju !

viira
viira

Politseil paistab on tähtsamaid asju kui jääteel ässadega kraagelda! Las Raivo tõmbleb, tema ju vastutab!

Liikleja
Liikleja

Kahjuks ei tea ka mõni noarootslane oma sõiduki kaalu.

wpDiscuz