Õiglas ei lasknud loata jääteele sõitnud autosid maale

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Noarootsi jäätee remont (6) (1280x853)

Jäätee. ARVO TARMULA

Haapsalu-Noarootsi jäätee suleti täna ennelõunal jääle tunginud vee tõttu, kuid teemeister ei lasknud autosid jäält maale põhjendusega, et juhid on teadlikult hoiatusi ja keelde eiranud, kirjutab Delfi.

Jääl olnud autojuhid kinnitasid Delfile, et ei teadnud, et jäätee on suletud ning asja lahendama kutsuti politsei. Teemeister Raivo Õiglas ütles, et autojuhtide seltskond oli teadlik, et jäätee on suletud. "Nad valetasid minule ja politseile, et nemad ei näinud teisel pool tõkkepuid ja märke," ütles Õiglas.

Õiglase sõnul hoiatati seltskonda Noarootsi poole peal, et jäätee on vahepeal suletud jääle tunginud vee tõttu ning mööda jääd naasta on keelatud ja lahkuda tuleks Noarootsi kaudu. "Eriti tungivalt hoiatati bussijuhti, kelle sõiduk on liiga raske," rääkis Õiglas.

Homme ootab rajameistrit ees uue jäätee marsruudi otsimine, et Haapsalu ning Noarootsi vaheline liiklus saaks turvaliselt jätkuda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lugenu
8 aastat tagasi

Joodikute autod maavalitsustele müügiks, lollide omad neptunile meretäiteks. Parandus liiklusseadusesse.

herr+Ligi
8 aastat tagasi

sellised saamatud lambakoonud peaks oma masinatega pigem männiku karjääris ringi tinistama. Jobutavad ja lõhuvad siin noarootslaste jaoks olulist teed.

Tihke Libemokk
8 aastat tagasi

Ega loomale ei mõju mingi liiklusmärk.Seda on tihti nähtud ka maapeal. Viimati vajus ju samasugune kloun Rohukülas läbi jää.

Kr6ll
8 aastat tagasi

õiglas on tubli mees (Y)

Liikleja
8 aastat tagasi

Täna kogesin ise,et neile nn.”merehädalistele” liiklusmärgid ei kehti. Jäält maale tulijana, pidin teed andma laskujale.

Vanamees
8 aastat tagasi

Kui rikutakse liiklus reegleid,eratakse märke-süüdi on teemeister?