Lääne Elu paberleht laupäeval, 23. jaanuaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Noarootsi kool. Tarmula

Noarootsi sild lõi Haapsalu ja valdade vahele kiilu

Noarootsi vallavalitsus tahab käima lükata vajalikud rattad, et hakata analüüsima, milline saaks olla püsiühenduse täpne trass, tehnilised lahendused ja võimalik hind. Ka tuleb tegeleda Haapsalu tagalahe seisundi uurimise-parandamisega, sest suuresti sõltub silla ehitamine ka keskkonnamõjudest.

Ridala vald on otsustanud Noarootsi püsiühenduse loomisele kaasa aidata, Haapsalu linnapea Urmas Suklese sõnul on tegemist aga utoopilise projektiga.

Valimisea alandamine – ühed poolt, teised vastu

Riigikogu otsustas, et tuleva aasta kohaliku omavalitsuse valimistel saavad esimest korda oma hääle anda ka alaealised. See muudatus on tekitanud noortes segadust.

Noarootsi gümnaasiumi ühiskonnaõpetuse õpetaja Margus Maiste kõnealust seadusemuudatust ei poolda, põhjendades seda asjaoluga, et põhjalikumalt räägitakse valimistest alles gümnaasiumi lõpuklassis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ardi
8 aastat tagasi

Kunnile. Juba ei tea mitmendat korda loen su teretamise lugu. Palun ära enam seda lugu paku, sest jään arvama, et sinusugust teretada ongi vähe napakas.

kunn
8 aastat tagasi

No muidugi on Suku jaoks kõik utoopiline peale tema enda äri framare.
Sild Haapsalust Noarootsi on väga odav ja efektiivne. Pantaks püsti postid ja sinna rippsild, mis kannaks autosid ja merelahte see ei häiriks.
Loomulikult tuleks Suku linnapea ametist juba ammu tagandada, sest tegu on tõesti stagnandiga.
Kunagi töötasin administraatorina ühes majutusasutuses ja matslikumat meest, kui Sukut ma ei kohanud. Uksest sisse astudes kunagi ei teretanud klienditeenindajaid.

vot
8 aastat tagasi
Reply to  kunn

nii.

kahjuks
8 aastat tagasi

sukles=stagnatsioon.

Limpass
8 aastat tagasi

Mida arvavad sillaehitusest Noarootsi ja Ridala volikogud? Kas raha on valdade finantsprognoosi planeeritud? Miks tõmmatakse tühja koha pealt teema ülesse? Pean tühjaks kohaks,sest ei usu, et Ridala või Noarootsi on valmis finantsvastutust võtma. Aga eks mõni mees tahab endale ausammast ehitada.

pavlik morozov
8 aastat tagasi

algul lapsed valima, varsti lapsed sõdima, meenub POL POTH ja Adolf ja ka esimees Mao ässitas lapsed oma vanemate vastu.