Läänlaste Matka messil kaotsi läinud messikraam leiti üles

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

.Matka mess Helsingis 012

Matka mess 2015. Foto: Urmas Lauri

Täna hommikul teatas MTÜ Läänemaa Turism juht Annika Mändla, et Helsingisse Matka messile sõitnud läänlaste messikraam on jäljetult kadunud.

Haapsalus viibiv MTÜ Läänemaa Turism juht Annika Mändla ütles, et õhtul viisid läänlased Läänemaa stendi ja muu messikraami oma messiboksi, täna hommikul oli see kõik aga kadunud.

„Kõik on hästi, kõik toimib,“ ütles Läänemaa esinduse koosseisus Helsingis Matka messil viibiv Rannarootsi muuseumi administraator Eva Mägar kella kahe paiku pärastlõunal Lääne Elule.

Mägar selgitas, et kui messil viibivad läänlased hommikul oma messikraami otsima hakkasid, ei osanud messi korraldajad selle kohta midagi kosta.

„Otsisime, uurisime, keegi midagi ei teadnud,“ lausus Mägar. „Siis mul plahvatas, et äkki on meie asjad õhtul-öösel ehitatud vaheseina taha jäetud.“ Nii olnudki.

„Messijuht käis isiklikult vabandamas, et meie asjad meile sellest teatamata seina taha peideti,“ ütles Mägar.

Täna pärastlõunaks olid läänlased oma väljapaneku üles sättinud.

„Täna on niinimetatud proffide päev,“ ütles Eva Mägar. Messiga tutvuvad täna turismikorraldajad, homsest alates on Euroopa suurimaid turismimesse kõigile huvilistele avatud.

Praegu on messil Läänemaad esindamas kolm inimest – Rannarootsi muuseumist, Ritta Reisidest ja Läänemaa Turismist. „Homme jõuab kohale ka Roosta Puhkeküla esindaja,“ ütles Mägar.

Messi väljapanek on mullusega sarnane. „Aga Kalli Mari päästerõngast meil tänavu kaasas pole,“ nentis Mägar.

Mullu oli Läänemaa turismil omaette 10 ruutmeetri suurune väljapanek, esindatud oli kümmekond siinset turismiettevõtjat

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
to hea
8 aastat tagasi

Kui MTÜ Läänemaa Turism lööb nii kõvasti lokku, mis peaks üle kogu maakonna kõlama, siis mis LE – l üle jäi? LE tegi õigesti, kui ei varjanud seda kisa-kära, vaid selgitab tõetruult olukorra ära. Selle asemel, et üle lahe siia SOS signaale saata, võiks ju ise ka silmad lahti ringi vaadata, ja kui eile ei olnud vaheseina,, siis oli ju selge, et ehituse käigus tuli seda kila-kola, mis siitmaalt saadeti, ära tõsta.

hea
8 aastat tagasi

Aasta uudislugu juba jaanuaris. Tubli, Lääne Elu!