Mäesalu ja Saar võitsid tenniseturniiri

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Marelle-Innar Mixtuur 2

Innar Mäesalu (vasakul) ja Marelle Saar karikatega pärast turniirivõitu. Foto: erakogu

Alles eelmise aasta lõpus võitsid Marelle Saar ja Innar Mäesalu üllatuslikult Pärnus Mixtuuri vabariikliku paarismängu etapi.

Nüüd Tallinnas Marelle ja Innar kordasid oma edu. See võib neil juba hakata  harjumuseks muutuma! Hõbe Liigas, kus osales 15 paari, alistasid nad sissejuhatuseks teisena asetatud paari Pettai/Braschinsky 6:4 7:6, seejärel tasavägises mängus Kalinina/Kalinini 6:3 1:6 11/9, seejärel poolfinaalis Volmer/Liiva 6:2 6:1 ja finaalis Laur/Tamtiku 6:2 7:6. Super! Juba kaks turniirivõitu järjest, see annab head lootused ka üldvõiduks aasta kokkuvõttes.

Suurepäraselt alustas aastat Kalju Aigro, kes Adazis ITF turniiril Munchausen Cup näitas head taset, jõudes finaali. 70+ vanuseklassis alistas ta järjest lätlased Julijs Vaituzise 6:2 7:5, Viktors Kruminsi 6:1 6:1 ja Peteris Augustovsi 6:2 6:3. Otsustavas mängus tuli seekord tunnistada itaallase Giorgio Doria paremust 6:7(5) 1:6, kes tuli ka turniiri võitjaks.

Tennisetreener,

Vello Kuhi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments