Reformierakonna uus peasekretär on Reimo Nebokat

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Reimo Nebokat

Reimo Nebokat. URMAS LAURI

Reedel kogunenud Reformierakonna juhatus nimetas uueks peasekretäriks erakonna esimehe Taavi Rõivase ettepanekul Reimo Nebokati.

Reformierakonna senine peasekretär Martin Kukk jätkab tööd riigikogus.

„Reimo Nebokat on töötanud Reformierakonnas kümme aastat ning omab head kontakti erakonnakaaslastega üle Eesti, mis on oluliseks eelduseks Reformierakonna kui organisatsiooni juhtimiseks ning arendamiseks,” sõnas Rõivas.

Lähiaastate eesmärgina näeb Nebokat Reformierakonna hea tulemuse saavutamist järgmistel kohalike omavalitsuste valimistel 2017. aasta sügisel. „Järgmisel aastal aset leidvad kohaliku omavalitsuse volikogu valimised ühes haldusreformiga esitavad meile väljakutse. Mul on olemas selge plaan, kuidas erakonnana saavutada läbi aegade parim tulemus kohalikel valimistel,” lausus Nebokat.

Nebokat on kahe tütre isa ning elukutselt raamatupidaja. Nebokat on Reformierakonna Ridala vallavolikogu liige. Viimased seitse aastat on tema vastutada olnud Reformierakonna piirkonna- ning maakonnaorganisatsioonide areng.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tont.
8 aastat tagasi

Lisaks,et politseis saadi kiiresti pooltevaheline kokkulepe ning toimik suleti.Ning kohtusse asi ei jõudnud. See aga näitab,et uuel peasekretäril on juba lapsest saati kogemus suurte rahadega ning eeldused diplomaadi-tööks.

pook
8 aastat tagasi

See on see muna, kellelt koolikaaslane raha välja pressis. Ja selle asemel, et politseisse pöörduda või oma vanamehele asi ära rääkida, lasi kõigepealt omal püksid täis ja siis virutas viimaselt peidikust paarsada tuhat krooni ning andis selle pätile üle.

Johannes
8 aastat tagasi

Erakonnas on lood juba mitu head aastat lood hapud. Otsused tehakse nn erakonna tagatoas, pohjendusega – naeme suurt pilti ja oskame olla analuutilisemad ja teenime oma “symboolse valija huve”. Tegelikult nn suures pildis pole kohta rohujuure tasandi arvamusel, nn analyysivoime piirdub statistiliste naitudega exceli tabelitga manipuleerimisega ja valija arvamus on ammu asendunud huvigrupi voi erakonna rahastaja huvide teenimisega. e

Kui
8 aastat tagasi

… selline tegelane valitakse peasekretäriks, siis on erakonnas ikka väga halvad lood.

Krista
8 aastat tagasi

Kahju, ei usalda enam reformikaid.

Kustas
8 aastat tagasi

Mul on Lääne Elu tellijana häbi. Teha sellisest ühe parteibroileri edutamisest mingi erakonna ametipostile paberväljaande esikaane lugu? Kas see on tõesti mingi sündmus, mis kasvõi Läänemaa kontekstis peaks mingi meediakajastuse saama? Kui, siis 3-4 leheküljel mingi nupuna. Samas Hanila valla ja kogu Lõuna Läänemaad puudutav kaitsevööndi lugu kolmandal leheküljel? Midagi on siin pildil väga valesti!

vasja+vase+tänavalt
8 aastat tagasi

Reklaami artikli lõpust võiks nüüd maha võtta. Töötaja on leitud.

Valdole
8 aastat tagasi

inimestest tuleb aru saada ja mõista,miks nad nii kurjad on.Sa näed isegi,kuhu see reformivalitsemine on meie riigi viinud.Väljaränne, madalad palgad,koondamised jne jne.Sisuliselt tõstetakse raha ühest taskust teise ja keegi ei mõtle sellele,kuidas sinna taskusse raha juurde saaks.Kui selle koha oleks saanud keegi teine,oleks ikka inimesed pahased.Nad on lihtsalt väsinud lubadustest ja ilusatest juttudest tasakaalust riigieelarves.

Valdo
8 aastat tagasi

Lugupeetud Supervisor. Usun, et enamaga kui Sina siin tatti pritsides. Lihtne vastus Sinu küsimusele. Tallinna onud saavad ka teada, millised probleemid Läänemaal on. Julgen uskuda, et ka kõige libedam sell ulatab uppujale varem või hiljem käe.
Edu Teile ja tuntgem rõõmu teiste õnnest, ärge loopige teist poriga. Saan ka virisejatest aru. Kõik see on õige, mida tunnete Teie meelest, aga säästge Teisi oma negatiivsusest.
Naeratage ja päev muutub paremaks.
PS. Ei ole Reimo tuttav, ega sõber.

Valdo mine paraadile
8 aastat tagasi
Reply to  Valdo

Siin ta nüüd on – sündinud reformierakonna kuli paavstim paavst kui paavst ise. Kõik kes reformierakonnale poole sõnapealt kulpi ei löö on koha tati pritsijad. Mina pole veel aru saanud millist kätt see Nebukat on läänemaale ulatanud. Pigem on see käsi ikka rohkem enda taskusse asju ajanud ja s….a keeranud. Mina aru ei saa, mille üle ma pean uhke olema kui kõigepealt võetakse minu kui maksumaksja käest see raha ära ja siis laiab mingi L.L sugune poliitik et näe tõi investeeringud läänemaale. Nii et alguses varastab su paljaks ja siis kiidab et näeme andsime pisku sulle tagasi ja ole õnnelik… Loe rohkem »

?
8 aastat tagasi

Kohe läbi aegade parim tulemus saavutatakse! Huvitav oleks teada,milliste saavutuste najal see toimuma saab?