Parimate sportlaste austamisest tehakse otseülekanne

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

parimad sportlased 2014 (6)

Mullune auhinnalaud. Foto Arvo Tarmula

2015. aasta Läänemaa parimate sportlaste väljakuulutamist täna õhtul saab jälgida ka otseülekande vahendusel. 

Läänemaa spordiaasta pidulik lõpetamine algab Haapsalu kultuurikeskuse rõdusaalis täna kell 18. Välja kuulutatakse aasta parim mees- ja naissportlane, parim noorsportlane neidude ja noormeeste seas, parim naine ja mees veteranide arvestuses, parim naine ja mees harrastussportlaste arvestuses ja parim võistkond.

Lisaks tunnustatakse veel tervet hulka spordiga seotud inimesi.

Otseülekannet kultuurikeskusest saab jälgida siit:

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jutt
8 aastat tagasi

Oli ju 2015 aasta parimatest ,mitte eelnevaid “teeneid” arvestades. Neid endiseid oleks palju kutsuda ! Nii on lood.

Lihulast
8 aastat tagasi

Kas see kivipallur teab, kui palju Lihula jalkalapsed aastate jooksul tema pakutud esinelikus olnud on. Nii koolide, kui muudel võistlustel.

Gena
8 aastat tagasi

Tundub küll, et juhtidele lähedal seisjad ja suuremad eneseupitajad on märksa rohkem pildil. Samas ka arusaadav, kuna rahaline kitsikus kummitamas. Kriisi ajal kiputakse tihti susserdama. Ise ei kurda, meite klubi sai parima tiitli kätte!

KIVIPALLUR
8 aastat tagasi

Mis saavutuste eest oli kohal näiteks see lihula jalkatreener ? Isegi koolide arvestuses ei tule nelja hulka ,kusjuures ridalas jalkatrenni polegi…..
Järelikult ikka kutsutakse nn. omasid.

........
8 aastat tagasi
Reply to  KIVIPALLUR

Jass on tubli treener, ilmselt selle pärast kutsutigi. Üks tema õpilastest mängib praegu Eesti rannajalgpalli rahvuskoondises, varasemalt on üks Jassi poistest jõudnud rahvuskoondisse võrkpallis.

........
8 aastat tagasi
Reply to  KIVIPALLUR

Ridala poisid käivad Haapsalus trennis. Haapsalus on Läänemaa parimad tingimuse jalgpalli harrastamiseks ja väga head treenerid.Selles mõttes neile, kes jalgpallist vähegi midagi jagavad, ei ole Ridala edu üllatuseks. Iga kingsepp jäägu ikka oma liistude juurde. Kivipallur võiks sõna võtta siis, ki räägitakse kivipallimängust.

No-le
8 aastat tagasi

Kui on kõhnuke rahakott siis miks oli kutsutud inimesi kellel pole spordiga mingit pistmist nt. Lihula vallavanem jne.

No
8 aastat tagasi
Reply to  No-le

ei maksa õelutseda! See on tavaline, et OV juhid käivad oma tublimaid õnnitlemas…

No
8 aastat tagasi

Reimo ja Eedu võiksid aru saada, et see oli eeskätt 2015 aasta parimate sportlaste tunnustusüritus. Eelpool nimetatud inimesed on kindlasti väga tublid kehkuõpsid ja väärivad kiitust, aga spordiliidu kõhnuke eelarve siiski ei luba kõiki kutsuda.

Teadmiseks hr No!
8 aastat tagasi
Reply to  No

Lisaks õpetaja tööle tegelevad nimetatud isikud, vähemalt osa neist treenieritena ja edukalt. Väino parim õpilane on tema enda poeg Rasmus, kes kuulub jätkuvalt Eesti rahvuskoondisse saalijalgpallis. Eduard Brocki õpilased Aaro Õimets ja Toomas Vestli on omavanuste Eesti parimad lauatennises. Aavo kaks endist õpilast on esindanud Eesti A koondist jalgpallis- Ulli naiste ja Rimo meeste koondist.

No
8 aastat tagasi

ei ole kahtlustki, et nimetatud tegelased on väääga tublid! Lp Tark! Tutvu valimiste reglemendiga ja esita sellel aastal oma kandidaadid. Nüüd ei ole küll mõtet siin tagantjärgi tarkusega hiilata ja käsi laiutada…

Eedu
8 aastat tagasi

To prognoos_ tüüpiline ametniku hoiak kui pole esitatud siis järelikult luuser. Spordijuhid peaks ise teadma pikaajalisi tegijaid !

Prognoos
8 aastat tagasi

To Reimo! Kes keelas neid Sinul nominentideks esitamast, kuulutati avalik nominentide esitamine, See nüüd tagantjärgi tarkus.

Reimo
8 aastat tagasi

Väino Munskind, Aavo Tomingas, Eduard Brock, Silver Schönberg, Enn Kerge. Lisaks veel teised tublid spordimehed on aastaid Läänemaa sporti arendanud. Ka nemad oleks väärinud kohalolekut.

Kaarel
8 aastat tagasi

No , siis ei ole see läänemaa vaid spordiliidu üritus ?!

No
8 aastat tagasi
Reply to  Kaarel

väga tubli! See ongi Spordiliit “Läänela” üritus, kus tunnustatakse Läänemaa tublimaid spordiinimesi. 🙂