0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 12. jaanuaril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

lel1201001

Indias vangimõistetud laevakaitsja ema on meeleheitel

India Tuticorini kohus mõistis Eesti laevakaitsjad viieks aastaks vangi, meeste hulgas on ka Läänemaalt pärit Kristo Koha. „Meeste peade kohal käivad suured poliitilised mängud. Võib-olla ei saa me kunagi teada, mis tegelikult toimub või mis on meeste kinnihoidmise põhjus,” ütles Kristo Koha ema Ülle Lääne Elule.

Kiltsi lennuväljast võiks saada NATO varulennuväli

Kaitseliidu Lääne maleva pealiku sõnul oleks Kiltsil hea väljavaade saada NATO varulennuväljaks, kuid NATO eelistab arendada pigem Ämari lennuvälja. „Teoreetiliselt võiks, kui peaks tahtmist olema,” vastas Eesti õhuväe teavitusspetsialist Alar Laats küsimusele, kas Kiltsist võib saada NATO varulennuväli. Laatsi sõnul pole NATOl ei sellist soovi ega ka vajadust.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz