Ridala vallavanem Toomas Schmidt: valmis Uuemõisa koolihoone renoveerimisprojekt, jätkame töökohtade loomist

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Politsei aastapäev18.Toomas Schmidt TarmulaRidala vallavanem Toomas Schmidt. Foto: Arvo Tarmula 

Ridala vallavanem Toomas Schmidt vastas Lääne Elu palvele võtta läinud aasta kokku.

„Ridala vallas on alati toimitud laia haardega. Et Euroopa fondide rahastuses on paus, oleme tegutsenud oma valla rahalisi võimalusi arvestades,” alustas Schmidt.

Peamine eesmärk on Uuemõisa algkooli kasvamine põhikooliks. Selleks on valmis ka mõisahoone renoveerimisprojekt. Järgmisel aastal algab Uuemõisa pargi renoveerimine. Ridala põhikool ootab korras võimlahoonet. Tuleval aastal peame otsustama, kas teha koolimaja juurde uus võimla või remontida vana spordihoone Panga külas. Tähtsaks peame uute töökohtade loomist, selleks on meil Kiltsi tööstusala. Kui tahta väljarännet pisutki pidurdada, peab heale elamisvõimalusele juurde tulema ka uusi töökohti.

Selgemaks said riigireformi kriteeriumid ja nõue, et ühe omavalitsuse elanike arv peaks edaspidi olema vähemalt 5000. See näitab Läänemaa muutumist kaheks-kolmeks omavalitsuseks. Eks nüüd ole kõigil mõtlemist, kuidas läänlaste elu parandada, kasvatada teenuste hulka ja parandada kvaliteeti. Ühel hetkel on igal elanikul õigus oma tuleviku üle ise otsustada ja seda arvamusküsitlustel välja öelda!

Ridala valla elanike arv on olnud aastaid stabiilne, pigem kasvutrendis. Alati on juurdetulijaid ja ka lahkujaid. Head olud hariduses ja tööturul kindlustavad tulevikuski head elamisvõimalused Ridala vallas. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Viktor
8 aastat tagasi

Tubli vald. Edu alanud aastal!