0

Andrei Taratuhin: politseid on külateel rohkem näha

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Andrei Taratuhin

Andrei Taratuhin. ARHIIV

Lääne Elu küsis Läänemaa tuntud inimestelt, kuidas läks mööduv aasta ja mis jäi südame peale.

Vastab Andrei Taratuhin, Läänemaa politseijuht

Oli huvitav aasta. Ma ei näe ühtegi põhjust öelda, et ei olnud hea. Igav igal juhul ei olnud.

Alati saab ju paremini minna, kuid enamik püstitatud ülesandeid sai sel aastal täidetud. Eelmise aasta lõpus käivitunud politseireformiga jäid politsei tööülesanded samaks, vaid osakaalud muutusid. Konstaablid hakkasid vähem menetlema, rohkem kogukondadega suhtlema. Rahul võib olla sellega, et ka kaugematest piirkondadest on tulnud tagasisidet, et politseautosid on külateedel ja külapildis rohkem näha olnud ja mitte ainult patrulli.

Ebaõnnestumised jäävad paremini meelde. Plussi alla ei või kindlasti panna seda, et narkokuritegude numbrid on vähenenud. See näitab, et see temaatika vajab rohkem tähelepanu. Tuleval aastal püüame tänavapildis rohkem tähelepanu pöörata noortele.

Püüan tuleval aastal jätkata samas vaimus, et Haapsalu elanikud tunneksid end turvaliselt.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz