1

Üheksa läänlast sai politseilt pühadekaardi

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Pühadekaart+2015 (1)Politsei pühadekaart liiklushuligaanidele. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei saatis tänavu viis või enam korda liiklusnõudeid rikkunud üheksale läänlasele pühadekaardi.

Politsei- ja piirivalveameti vanemkomissari Riho Tänaku sõnul tuletab politsei pühadekaardiga inimestele meelde, et liiklusreeglid on kõigile täitmiseks. „Kaardil on lihtne sõnum, et juht oleks järgmisel aastal liikluses tähelepanelikum, sest see aitab inimohvreid ära hoida. Kaartide saatmine on viimase viie aastaga saanud politsei pühadetraditsiooniks ning tagasiside sellele on väga hea. Alati ei pea politsei meeldetuletus liiklusohutusest olema karistuse näol ning loodame, et pühadele omane andmise ja hoolimise mõtteviis kandub ka liiklusesse,” rääkis Tänak.

Üle-eesti saadeti pühadekaart 920 liiklushuligaanile.

Mullu 1. detsembrist kuni 2015. aasta novembri lõpuni pani kõige enam liiklusrikkumisi toime 20aastane Ilja, kes eksis liiklusreeglite vastu 19 korral.

Teist aastat järjest said politseilt pühadekaardi 89 inimest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
88!
88!

Aitähh EP! Ainuke kes meeles pidas mind nendel pühadel.

wpDiscuz