Öine kihutaja pahandab linnarahvast

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Driftija. Foto: Scanpix

Driftija. Foto: Scanpix

Politsei on tähelepanu alla võtnud autojuhid, kes kasutavad öised linnatänavaid rallipargina.

Paaril viimasel nädalal on Haapsalu elanikud pahandanud öise lärmi üle, mida tekitab tumeda BMWga lõbusõitu tegev noormees, keda jagub kesklinna kanti, Kiltsi teele ja Uuemõisa.

„Probleem on selles, et vahetatakse oma autol väljalaskesüsteem ja siis käiakse ja pläristatakse linnas. Miks sellist asja vaja on, eriti öösel, kui inimesed püüavad magada?” küsis Artur Pärnpuu, kes oli üks teema tõstatajatest Facebooki Haapsalu ja Läänemaa grupis. Auto juhtimise mõnu talvistel teedel ja adrenaliin ei ole talle endale sugugi võõrad. „Mul on endal ka BMW, aga ei pea ju öösel linna peal paarutama!”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
30 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Stjopa
5 aastat tagasi

Kle bemmijukud kui nii kõvad mehed olete ostke endale plats kus paarutada aga kui taskutes tuul ulub siis kuulate onude sõna.muidu olete lihtsalt oma sõeltega kõvad põmmpead.

doktor
5 aastat tagasi

selge see,osa inimesi tuleks hoida autost minimaalselt kahe meetri kaugusel,lollus on ikka kõige laiamalt levinud loodudsnähtus

Kägu
5 aastat tagasi

Järjekordne elundidoonor. Ja Haapsalu politseid sellised enesetapjad kahjuks ei huvita-nemad tukuvad Kiltsis või Randsalus.Luige ajal oli kord majas.

anonüümne
5 aastat tagasi

Tallinnas eriti kesklinnas pool ööd käib selline ralli et istu popkorniga aknaette ja pole telekat vajagi. Mind see ei sega. Elan esimesel korrusel ja linnatänav otse akna all. Maal on hea vaikne. Ja siin ongi moraal… pigem las paugutavad öösel ringi ja 1% et kellegi alla ajavad kui see et keset päeva ja laibarida järgi. 1 erinevus on tavasõitjal ja neil kes öösel külge lasevad. Need kes külge pidevalt lasevad saavad enamjaolt hakkama auto teele tagasi saamisega kui näiteks kogematta keset maanteed peaks ligisema hakkama… aga need kes seda ei oska, puudub kogemus need ehmuvad, lähevad paanikasse, kukuvad rooli lappama… Loe rohkem »

A.G
5 aastat tagasi
Reply to  anonüümne

päris rumalad õigustused ikka

Velts
5 aastat tagasi
Reply to  anonüümne

Tont raisk, ära jää mulle ette oma romuga!!!
Täielik mõrapea!

mõngel
5 aastat tagasi

Haige värk on selle asjaga siin. kiltsist aetakse minema ja kiiruse piirang mingil tühermaal on 50 km/h… muidugi sõidetakse ja elatakse ennast tänaval välja ja loomulikult õhtul on ju seda ohutum teha kui päeval kus liiguvad autod, lapsed,vanurid jne. Kiltsis võiks vähemalt mingi ala olla kus piirang ei kehti näiteks vana hea kiirenduse rada.. aga jah kas need nö pläristajad siis sõidavad kellegi akna taga edasi tagasi ja teevad segavat serenaadi???

Thea
5 aastat tagasi

Ma ei saa aru miks sellest nii suurt draamat on vaja teha nagu väiksed lapsed olete. Kui pläristab siis pläristab, Tallinnas ka öösel autod kihutavad jne. Katsuge ära harjuda sama hästi te läheksite vist siis ka hulluks kui raudteejaam oleks teil maja kõrval.

A.G
5 aastat tagasi
Reply to  Thea

Tallinnas ka vää? Päriselt?

mustronk
5 aastat tagasi
Reply to  Thea

Ma ka ei saa aru miks draamat tekitada, küll Thea need ajud kokku pühib mis teele laiali valgunud juhuslikult…, lääne elul ka pärast hea kirjutada mitu artiklit milline lootust andev spordipoiss oli…

Arvos
5 aastat tagasi
Reply to  Thea

Ma ei saa aru, miks peab kellegi pläristamist kuulama kui default on vaikus? Kui sulle meeldib, mine lennujaama lennukite maandumist ja õhkutõusmist kuulama. Sealt saad müra niimis kulub.

Stjopa
5 aastat tagasi
Reply to  Thea

Kobi siis tallinna

Müra
5 aastat tagasi

Hulll asi ju!!!

Rinaldo Punanina
5 aastat tagasi

Linnas driftimine on kindlasti ohtlik ja selleks oleks vaja asjahuvilistele koht leida.
Mind näiteks segab hoopis see, kuidas osad koeraomanikud terroriseerivad kaaskodanikke. Peaaegu igal tänaval on peni või mitu, kes möödujate peale lõugab/lõugavad, eriti kui mööda kõnnib keegi, kes jalutab oma koera. Ja vähe sellest, osa penisid lõugab ka öösel!

Punanina Rinaldo
5 aastat tagasi

Oleme probleemiga (haukuvad koerad) pöördunud ka linnavalitsusse, aga ametnik arvas, et koerad peavadki teisi linnaelanikke oma haukumisega terroriseerima.

Puzikov
5 aastat tagasi

nii kaua kui minu tänaval ei paaruta, andku palju torust tuleb.
Kas see e34 on Teil turbotatud või lihtsalt mingi sportsummuti all ?

kodanik
5 aastat tagasi
Reply to  Puzikov

See on E30 😀

To: kodanik
5 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Osta silmad endale, pime, see on E34!

Tiit
5 aastat tagasi
Reply to  To: kodanik

E30 on see johhaidii

Puzikov
5 aastat tagasi
Reply to  Tiit

see pildil olev auto on po***.
Huvi pakub see e34 mis linnavahel lammutab ……….
Kas see e34 on Teil turbotatud või lihtsalt mingi sportsummuti all ? Väga ei usu, et see m-seeria pill on.

Lollile
5 aastat tagasi
Reply to  To: kodanik

E34 on üldse 5 seeria oma. Pildil on 3.seeria e30.

Ise oled loll
5 aastat tagasi
Reply to  Lollile

See on E30 😀

Romu
5 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Äkki hoopis E301?

Ahto Leemet
5 aastat tagasi

Absurdne jutt nii Kaitseliitlase kui ka selle P-Puu poolt! Lube antakse nii nagu jumal juhatab ( loe : kes parasjagu puldis on ja millised tujud tal hetkel on). Varsti kasvab lennukas niikuinii kinni ja kaitseliidul pole ei raha ega oragniseeritust, et seda ala vajalikult korras hoida SÕJAVÄELENNUKITE maandamiseks! Samas kui inimesed seal rohkem sõita saaksid, oleksid plaadivahed ka puhtamad! Samamoodi ala, mis jääb pulllapää taha ( betoonplokiga blokeeritud sissesõiduga), miks ei võiks seda avada inimestele? Saite venelastelt lennuvälja ja suured alad mille lihtsalt raisku ja varemeisse lasete minna! Pullapää taha oleks ideaalne driftirada teha aga ei, las kasvab kinni, kedagi… Loe rohkem »

Xxx
5 aastat tagasi
Reply to  Ahto Leemet

Mis sa plärad.Mine siis rohima. Muudkui peaks ja võiks ja oleks. Kui pole asjadega kursis ei tasu niisama plõksida.