4

Lennuväljal peeti rahvasprindi avaetapp

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

phoca_thumb_l_2015_12_19_4291Kiltsi rahvasprint. Foto: Kaido Saul

Laupäeval peeti Kiltsi lennuväljal Igaühe Terviseklubi poolt korraldatud rahvasprindi esimene etapp.

Võistlejaid oli registreerunud üle 100, kellest kohale tuli 99 kuid starti asus 96. Korraldajatel ja sõitjatel vedas ilmaga, sest oli kuiv ja päikseline ilm.

Läänlasi oli stardis 24, kellest kiireim oli Marko Kukuškin, kes võitis 2WD-S klassis esikoha. Oli ka uusi tulijaid nii mujalt kui läänemaalt. Oma esimesel võistlusel J-16 klassis oli stardis Cärolyn Soidla, kelle sõiduvahendiks oli VAZ 2105. Kõigil tema konkurentidel olid välismaa-autod. Cärolyn saavutas viienda koha ja olles üldse auto roolis üheksandat korda, oli ta igati rahul. Ta sai ka võistluse kõige noorema võistleja auhinna.

Veel oli J-16 klassis stardis Jako Allika ja temale neljas koht. SU-klassis oli samuti tihe rebimine. Seal startis seitse läänlast, kellest kõige paremini läks Egert Jakobil, kes oma uue autoga saavutas teise koha, Kalle Kruusma neljanda, Jonar Ilves üheksanda, Martin Jaanus kümnenda, Stern Ilves 11. koha  ja Andres Kruusma 13. koha. Kahjukslagunes prooviringil Sander Ilvese auto.

2WD-V klassis ei saanud startida Rutmar Raidma kuna auto lõpetas töö ennem võistlust. Debüüdi selles klassis tegi Rauno Uustalu ja tasuks igati tubli 11. koht. Kuigi ta ei saanud viimasesse vooru startida, sest mootor ütles teisel ringil üles. Raido Pärna sai 14. koha ja Tõnis Veltmann 18. koha.

2WD-S klassis oli esimene Marko Kukuškin, Rico Rodi teine, Patrick Madar neljas ja Valmar Gilden seitsmes. 4WD klassis sai Lauri Rodi teise, Rainar Leibak kolmanda, Ain Laiverik neljanda koha. Kaido Saulil ütles mootor teises voorus üles.

Veteranide klassis võitlesid esikoha eest Valter Puda ja Hillar Kruusma. Otsustavas voorus oli Valter Puda neli sekundit kiirem, Hillar Kruusma teine, Väino Tõkke kolmas ning Toomas Lemberg neljas.

Korraldajad tänavad kohtunikke ja abilisi, toetajaid ning soovivad kõigile ilusat jõuluaega ja tujuküllast aastavahetust.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kalle
Kalle

Häid pühi kõigile ja kes aru ei saa või lugeda ei oska ei pea lugema.

viira
viira

Valter on tubli! Toomas võiks ennast kokku võtta ja Valterile ära panna! Hunt selle kirjatükiga! Aru saab ja kogu moos! Ega see koolieksam pole!

Saadetud tekst
Saadetud tekst

on vist toimetamata

Võiks ikka
Võiks ikka

Kaineks saada. Õudne lugeda sellist kirjatüki

wpDiscuz